Dobrý endokrinolog v Praze, co umí punkci?

zuzlika
27. srp 2013

Omlouvám se,že se nejedná o dětského,ale "dospěláckého" MuDra,ale nevím,kam se obrátit,mám 2 děti a chci být pro ně fit,co nejdřív. Tak tedy - Mám zjištěný uzlík na štítné žláze,MuDr.mě odeslala na punkci,rovnou mi velmi doporučila -až bych řekla vnutila- jistého soukromého Dr.(mám ale pocit,že to je její známý),prý je nejlepší,ale co jsem četla na netu,má celkem dost špatné reference,punkce "sem tam" zkazí a ještě je neurvalý. ☹ Nechci ho předem zatracovat,váhám,ale nechce se mi k němu...prosím, máte někdo zkušenosti s jiným MuDr.,co punkce provádí? Objednám se asi do endokrinologického ústavu v Praze 1(nebo jinam),ale nevím ke komu. Má někdo dobrou zkušenost? Moc děkuji za pomoc.

kofinka
27. srp 2013

Já musím říct, že když jsem v Praze jako přistěhovalec hledala endokrinologa, tak to bylo peklo. Vůbec to nebylo o tom, že jsem si vybrala na základě nějakých doporučení. Prostě nikdo nebral. Ohledně punkce nemám zkušenosti, tak neporadím, jen prostě zkus obvolat více doktorů.

jankadudova
27. srp 2013

Ja chodim na punkce na interni kliniku na Karlak. V Endokrinologickem ustavu bych sla ke komukoli, jsou to odbornici. A uprimne - punkce SZ neni nic strasneho, neboli to, dela se to tenkou jehlou...nebala bych se rozhodne zakroku, ale spis drzim palce s vysledky 🙂

gingera
27. srp 2013

Podle toho jak doktora líčíš, trochu mi to připomíná toho, u kterého jsem byla já. Ambulanci má v Palackého ul. a myslím, že se jmenuje Novák. Jestli je to skutečně on, tak i já na něj od své MUDr. dostala doporučení s tím, že je na punkce dobrý. Vše dopadlo dobře, myslím, že je ve své práci skutečně dobrý, je ale fakt, že mě jeho styl humoru nesedl. Nu což ... proto tam ale nechodím, takže to člověk musí brát s nadhledem. Hodně štěstí!

pussinka
27. srp 2013

Já byla v nemocnici v Motole, jsou tam dobří doktoři. Nechci strašit, ale bolelo to dost.

marie1111
24. zář 2013

Ja chodim na polikliniku do Vysocan k pani doktorce Probstove.Prijemna ,pecliva .Koncem rijna jdu taky na punkci.