Dotazník - Duševní zdraví/psychické potíže žen

zelinskalucie
17. črc 2022

Dobrý den,

jsem psycholožka a terapeutka, a za náš tým nově vznikajícího projektu na podporu duševního zdraví žen si zde dovoluji sdílet průzkum, který se snaží zjistit, jaký typ podpory v této oblasti by ženám byl nejvíce nápomocný. Našim záměrem je pomoci ženám, aby se necítily na psychické potíže samy a aby měly k dispozici síť různých forem podpory, které jejich situaci mohou zlepšit.

Pokud jste žena a chtěla byste nám dát vědět, co by podle vás bylo v této oblasti prospěšné, můžete svou účastí pomoci k tomu, že bude náš projekt rozvíjen na míru skutečným potřebám českých žen a jejich potížím v různých životních situacích. Dotazník je možné vyplnit i anonymně, vyplnění celého průzkumu zabere přibližně 15 minut (případně je možné vyplnit pouze některé otázky).

K dotazníku se dostanete kliknutím na tento odkaz: https://forms.gle/DciSv1uCaqgubdZW9 Aby se nám dotazník odeslal, je potřeba po vyplnění otázek kliknout na konci stránky na "Next" a na následující stránce na "Submit".

Předem děkujeme za zapojení se do průzkumu.

cilkat
18. črc 2022

Nabídlo mi to pouze tlačítko "odeslat" na stránce s kontaktem a závěrečným vzkazem - žádné "Submit" (buď to funguje různě v různých prohlížečích, nebo to upravil poskytovatel prostoru pro dotazník... Předpokládám, že to funguje, jen to hlásím.)

zelinskalucie
autor
18. črc 2022

Děkuji 🙂

syslounek
19. črc 2022

Zajímavý nápad. Snad Vám tam odpoví co nejvíc žen.