Estetická stomatologie v Brně

dagmar86
17. lis 2017

Maminky, máte někdo zkušenost (pozitivní) s estetickou stomatologií někde v Brně? Mohly byste mi popř. nějakou dobrou kliniku doporučit (kdo si třeba nechal dělat nové přední zoubky, popř. větší rozsah)? Moc děkuji🙂

backspace
17. lis 2017

Dobrý den, mám vynikající zkušenosti s klinikou Modec na Viniční. Počítejte však s vyšší cenou. Podívejte se na stránky.

dagmar86
autor
17. lis 2017

@backspace Na Viniční jsem se také dívala, přímo na ten Modec. A můžu se prosím zeptat, jaký zákrok Vám tam dělali a jak jste spokojená? Uvažuji o nových předních zubech, tak chci, aby to nějak vypadalo, když už se s tou svojí fobií někam svěřím. Vím, že zákroky dělají i v analgosedaci. Vyšších cen jsem si vědoma. Pokud to nechcete řešit zde, prosím o SZ. Moc Vám děkuji.

backspace
17. lis 2017

@dagmar86 nechala jsem si vytrhnout všechny čtyři osmičky, z toho jednu mě vysekávali protože byla v dásni, nevyrostlá...skutečně pošušňáníčko, nicméně o tom vůbec nevím, protože jsem si nechala zákrok udělat v analgosedaci. Dále jsem si nechala spravit, všechny ostatní zuby....mám fobii ze zubaře, takže jsem kontroly několik let odkládala a podle toho to taky dopadlo.Nicméně s Modecem jsem nesmírně spokojená, skvělé jednání, už ví, že se ukrutně bojím, takže mi vycházejí se vším vstříc, připíchávají analgezii podle toho jak chci....za mě naprostá spokojenost.

dagmar86
autor
17. lis 2017

máte od nich i korunky? jinak děkuji za odpověď🙂