Jak na hemeroidy? Co vám zabralo?

luckiesj
12. lis 2014

Holky, vytvořila jsem tuhle diskuzi, protože jsem si všimla, že hemeroidy jsou docela aktuálním tématem a to bohužel i u mě. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Mám je asi od srpna, Mám bouličku u konečníku, teď jsem asi měsíce "užívala" čípky Faktu, sice se to zlepšilo, už to nebolí, ale boulička zůstala a krev po stolice je taky ☹ Můžete poradit něco, co vám na to zabralo?
Díky moc 🙂

opifka
12. lis 2014

Dubová kůra gel, po toaletě se mýt a mazat. Čípek na noc a vstřebaly se (měla jsem 2) 🙂

bunny123
12. lis 2014

Nezabralo nic, jsem objednana na proktologii 😀

mabe
12. lis 2014

@luckiesj ja si udelala hemouse při porodu, jak vnitrni, tak vnejsi. no, sestřička na proktologii, kam chodi naší, rikala, ze mam počkat po sestinedeli, nespravilo se to, tak jsem sla. mela jsem 4 vnitrni, ty me musel pan dr. podvázat gumicko na proktologii a vnejsi jdou uz jenom chirurgicky bohužel. zanedbalo se to, mela jsem mazat a po kazdym zachode umyvat a preslo by to...tak az nebudu muset holky nosit, tak pujdu na mensi zakrok...takze dubova kura bezva a po kazde velke umyt teplou vodou a proctoglyvenol me doporucil

alice.r
13. lis 2014

Já byla na proktologiii. Nic nezabralo. Překvapilo mne, jak je to na dlouho, řešila jsem to několik měsíců a stejně asi ještě není klid. Neni to jako vzít si prášek a do týdne je dobře. Bohužel. Aspon u mne.