Jak se léčit při kojení. A co pomáhá na bolení bříška?

misala
22. zář 2011

dobry den chci se zeptat nejake rady jak bych se mohla vylecit kdyz kojim? mam rymu a kasel ale nechci maly ublizit a co vsechno pomaha miminkam n aboleni briska ?

ladaa20
22. zář 2011

ahojky kup si homeopatika oscciloccocsinum na tyden musis koupit 3-4 baleni pokud maš i teplotu tak paralen neubliži jinak nos roužku abys malou nenakazila jinak na boleni břiška pomaha sab simplex kapky daji se koupit volně v lekarne je tam napsane davkovani od 3 měsice ,mužou se davat i dřiv ale davkovani by ti měl určit dr. jinak ještě pomaha pupik mast na břiško vždy při přebalovani namazat po směru hod. ruč. během jidla dat odřihnout .. nam taky hodně pomohla poloha břiško na břiško namaž male břiško pocvič nožkama(přitahni k břišku doprostřed,nalevo napravo...několikrat zopakuj) pak sidej vyš pod hlavu abys byla spiš v polosedě dej si malou břiškem na sebe přikrij se s ni hlad ji po zadičkach a ležte tak i pul hod nam to pomahalo hodně maly se pěkně vyprděl a když se začal kroutit tak jsem ho jen vic začala hladit nebo sundala a znova zacvičila s nožkama jen jednu nevyhodu to ma tak si na to zvykl,že ho ted v noci tak musim uspavat 😀 naštěsti usne hned a spi celou noc

luthien.k
22. zář 2011

@misala ber probiotika (pomůžou jak na bolení bříška, tak na Tvou imunitu), kup si jitrocelový sirup (na kašel), rakytníkový sirup (na imunitu), kloktat Citrovital kapky (pět kapek do 1 dcl vody), do nosu Vincentku.
Na bolení bříška nedávej žádné zbytečné léky typu kapky lefax, sab simpl. apod., bolení bříška nejvíc souvisí s nevyzrálostí střev, s nedostatečným osídlením střev střevní mikroflórou - proto ta probiotika pro Tebe, která přes MM jsou na koliku tím nejlepším. Omez také mléčné výrobky, BKM nedělá nevyzrálému trávení prcků vůbec dobře (doporučuju na 14 dní zcela vysadit pít reis drink calcium z DM drogerie a jíst na vápník bohaté potraviny). Na vyprdění prcka je nejlepší beplenková komunikační metoda. A proti polykání vzduchu při kojení správná technika, nejlíp když skoukne nějaká laktační poradkyně.