Jak zabránit zhoršování zraku?

jacquenette
31. led 2016
Uživatel jacquenette je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jacquenette.

Už mám dioptrií tolik, že bez brýlí nevidím a chtěla bych nějak zamezit jejich zvyšování. Vím, že se toho nezbavím a operace se mi nedoporučuje, protože to nemám zatím ustálené. Nemáte zkušenost s nějakým produktem na podporu zraku, který by třeba chránil zrak před dalším zhoršováním?

oriell
1. únor 2016
Uživatel oriell je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od oriell.

Nevím, jestli úplně zamezit, ale optička mi doporučila na zrak produkti od Avilutu. Je to český produkt a mamka to už má pár let. Já jsem si minulý rok koupila Avilut Plus. Je tam i vitamín C a napomáhá únavě 🙂 zkus se podívat na Avilut.cz

michaelanavrc
2. únor 2016
Uživatel michaelanavrc je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od michaelanavrc.

moje babicka s dedeckem maji taky na zlepseni zraku ten avilut 🙂 ale myslim ze to zhorsovani je spojene prost ei se starim a hlavne s dnesni technikou-pocitace,mobily..