Joalis od MUDr. Jonáša, užívali ste niekto?

mirka1811
23. led 2014

Ahojte, uzivali ste niekto tento pripravok alebo boli ste u dr. Jonaša osobne? Pomohol vam?

mirca1981
23. led 2014

@mirka1811 ahoj, já jsem nebyla přímo u dr. Jonáše, ale byla jsem u paní, která praktikuje tuto metodu, trpěla jsem na záněty močového měchýře, paní mi dala asi 5 lahviček s těmito bylinami, každý den jsem je brala a je fakt, že jsem od toho měla rok pokoj, zabraly mi. Pak jsem otěhotněla, porodila a od té doby jsem zánět neměla 😉 Na co ty potřebuješ bylinky?

mirka1811
autor
23. led 2014

@mirca1981 mam viacero problemov a zrejme budu na vine plesne v tele, a neviem ci mam vsadit na tuto liecbu, ci to neni len placebo... Preto sa pytam ci niekomu pomohli kvapky naozaj.

mirka1811
autor
24. led 2014

@mirca1981 a u ktorej pani si bola? Ja som pochopila tak ze treba ist k nemu aby osobne zisitl problem a podla toho urcil kombinaciu pripravkov, lebo ich je vela druhov. Alebo aj ini lekari maju jeho pripravky a vedia co kedy a komu treba vsetko dat?

mirca1981
25. led 2014

Já byla u paní Ženíškové v Mladé Boleslavi. Ale je asi více takových lidí, kteří tuto metodu dr. Jonáše dělají. Nedělá to jen on sám. Konzultace mě stála 500 Kč, paní mi takovým přístojem tlačila na bod na ruce a tím zjišťovala můj zdravotní stav a podle toho mi vybrala bylinné preparáty (http://www.joalis.cz/cs-CZ/eshop.html). Dala mi jich 5 lahviček to bylo skoro za 1500 Kč. Pro úplné uzdravení je potřeba tuto léčbu opakovat, já to brala asi 3x. Je to celkem drahá léčba, ale já už jsem byla opravdu bezradná, tak jsem do toho šla, jedné mojí známé vyléčila boreliozu.

berushka45
25. led 2014
Uživatel berushka45 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od berushka45.

Já osobně jsem přípravky neužívala, ale navedla jsem manžela. Má lupenkovou artritiidu - vleklé bolesti malých kloubů na rukách i nohách, tak jsem věřila, že mu to pomůže. Byl u jednoho doktora v Brně a výsledek: katastrofa. Bylo vidět, že mu jde jen o prachy, pomoc nulová.
Ale možná někdo budete mít lepší zkušenost, kapky nezavrhuju, ale musíte mít štěstí na lidi .-)