icon

Kdy se obvykle sníží síla menstruace?

1. zář 2022

Ahojky, vím že je to strašně individuální, ale třeba to budu mít podobně jako některá z vás. První den byl celkem ok, druhý den silný, dnes třetí taky silný, tak čekám kdy už se to bude snižovat 🤥

tasimia
1. zář 2022

Já mám tak čtyři dny opravdu silnou... pak to slábne. A někdy mám čtyři dny jen slabou, takže je to jak se mému tělu chce :D

konidana
1. zář 2022

já většinou jen jeden den silnější, předtím a potom tak 2-3dny špinění. Ale zrovna posledně jsem měla 2 dny hodně silnou.

betelgeuzz
1. zář 2022

já mívám první dva dny hodně silný, 3 - 4 den mírnější a od 5. dne slábne tak do 7. - 8. dne.

alkena
1. zář 2022

Já mívám první den slabou, 2. a 3. den jsem jak průtokáč, 4. a 5. normální a 6. a 7. slabá.
Už jsem se zvládla dopracovat i k chudokrevnosti.

martulka88
1. zář 2022

Do těhotenství 7dnů cyklus co 28dnů. 1.den špinění, 2. a 3.den nejsilnější a 6. a 7.den špinění na intimku. Od porodu cyklus od 23. do 28dnů a MS zhruba 7dnů. 1.den špinění, další 3dny silné, poté slabší, ale většinou mám klid a zničeho nic zemne vyjede více krve najednou (mám od druhého porodu stále v těle kus placenty, tak doufám, že je to tím). A ten 7.den už jen na intimku. Ale je pro mne znát, že porodem se to změnilo. Jsem i více podrážděná a to jsem nikdy neměla.

katule1990
1. zář 2022

Ja mam 1.-2. den stredni a pak uz jen par dni velmi slabou az spineni. Drive jsem mivala o dost silnejsi. Nicmene na naprosto otresny bolesti trpim stale 🤷.

tasimia
1. zář 2022

@katule1990 a nemáš endometriozu? Mi teda způsobovala šílený bolesti, kdy jsem ležela fakt schoulená, nemožnost se pohnout..protože ty tlaky a bodání atp :(

katule1990
1. zář 2022

@tasimia Nejspis nemam, resp. nikdy o tom doktori nic nerikali, pritom me videlo doktoru hafo, podstupovala jsem i IVF a pak cisare 🤔. Takze asi ji nemam, ale bolesti hrozny, no. Prvni den nejsem skoro niceho schopna, druhy den mam casto menstruacni bolest hlavy, se kterou se uz rano vzbdim. Pro me je menses utrpeni, ackoli skoro nekrvacim a s kaliskem bych o ni nebyt tech bolesti skoro nevedela.

jjasmina
1. zář 2022

Ut jsem mela trochu, 2 dny strašně silnou, teď 4. Den to slábne. Nicméně 20 vložek takřka v tahu. Po porodu jsem dostala ms, když bylo malé 1,5r.ale nedá se srovnat před otěhotněním, to je fakt síla no

betelgeuzz
2. zář 2022

@katule1990 nezkoušela jsi pít kontryhel před MS? mně to pomohlo od silných bolestí, že byly snesitelné bez léků. Vždy asi týden před MS jsem pila denně hrnek čaje.

katule1990
2. zář 2022

@betelgeuzz Zkousela jsem ho pit, kdyz jsem to dostala a vubec to nepomohlo, ale tyden pred menses jsem zacit asi nezkusila 🤔, diky za tip 👍.