Kryolipolýza - nežádoucí účinky, máte zkušenost?

very
6. kvě 2015

Ahoj, dva dny zpátky jsem podstoupila kryolipolýzu na spodní části břicha..dvě partie. Dostala jsem to od manžela k narozeninám, protože jsem si to moc přála. Po druhém dítěti mi spodní břicho prostě zůstalo.
Slibovali max začervěnání, které velmi rychle vymizí.
Místo toho už dva dny trpím bolestí, vadí mi sedět, chodit, kalhoty na břiše nesnesu, místa mám zarudlá, vařicí..modřiny chápu, že jsou z toho nasátí.
Nebyla jsem v žádném podřadném salónu. Už jsem jim volala, tvrdí, že u každého 150člověka k nějaké reakci dojde..mám mazat ibalginovou mastí..
Prosím, podstoupila jste některá kryolipolýzu, napíšete mi vaše zkušenosti?
Děkuji.

janinad48
25. kvě 2022

@very ahoj. Zajímá mě, jak si dopadla? Už vím, sice dlouho, ale já jsem prave na tom teď, jako si byla ty, úplně stejne… bolí mě i při chůzi…

novamamina
26. kvě 2022

@janinad48 já jsem byla kdysi. Přesně tento stav jsem měla. Prostě to časem přeslo

janinad48
28. kvě 2022

@novamamina Ahoj. Jsem třetí den po Kryo a bolest teda porad velika. Tlaky v břiše, i při ležení břicho cítím.. je pravda, ze jsem měla na břicho 3 nasati - tedy celkem 3hodiny. Tak to byl asi “zahul” .. ale teda doufám, ze brzo přejde. Jo a den po Kryo jsem měla to břicho jako rosol - takový vytahany. Jako bych v sobě měla něco živého, co se ve mne mlelo. Vypadalo to fakt děsně - vytahany pupek. A porad to není OK.