Laoaroskopie NOVÝ JIČÍN-gynekologie

betnika
21. kvě 2019

ahoj, byl někdo teď někdy na laparoskopii v Novém Jičíně? Mě budou odebírat vejcovod.
Jak to tam probíhá, co vybavení, personál?

anita003
21. kvě 2019

Byla jsem tam loni v dubnu a byla jsem spokojená... Sestry super, operace rychlá a v pohodě (ale já měla jenom zjištění průchodnosti vejcovodů)... Nepříjemné je, že člověka velmi brzo nutí chodit (ale to je jistě všude - kvůli rychlejší rekonvalescenci)... Ale nejhorší byly matrace - to bylo horší než samotná operace :D tak hrozně mě záda už dlouho nebolela :D
Fakt se není čeho bát ;)

betnika
autor
21. kvě 2019

@anita003 a co doktoři? A vybavení? TV tam není, na pokoji, ze?

anita003
21. kvě 2019

Tak doktory tam člověk moc nevidí, maximálně minutu na vizitě - zeptají se, jestli všechno dobré a zase jdou :D A před operací jsem doktora viděla jen pár sekund, než mě uspali (přišel až těsně před operací, jinak tam byla jenom plno lidí okolo - anesteziolog, různí asistenti atp.)... K mému překvapení mě operoval můj gynekolog, což jsem nečekala (jinak bych snad ani v tom množství lidí nepoznala, kdo bude operovat :D )
Jinak TV na pokoji bohužel není, je jenom jedna na chodbě... Já jsem si vzala tablet a na něm sledovala seriály, je tam totiž wi-fi... Mají tam ale na prd elektřinu, vůbec mi nešlo nabít telefon, takže doporučuju externí nabíječku (ale možná to byl jenom nějaký lokální problém, na porodnickém odd., už tenhle problém nebyl)

ssluniiii
21. kvě 2019

@betnika byla tam moje mamka i babička a teda musím říct, že to tam vypadá jako v base. Myslím tím pokoje, chodby