Lázně Bělohrad. Máte zkušenosti?

juze
21. srp 2020

Ahooj, máte zkušenost s lázněmi Bělohrad? Vybírám lázně po gynekologické operaci?😊

baru2020
27. srp 2020

Ahoj, nevím s jakým gyn.problémem do lázní jedeš, ale z vlastní zkušenosti lázně bělohrad určitě nedoporučuji. Byla jsem tam jeden den(!!!!!) a odjela jsem, protože pro mě neměli žádné procedury. Jsem dost zklamaná, že mě nikdo předem neinformoval že s mojí indikací mi nepomohou a celý personál mi potvrdil, že LB jsou lázně především na pohybový aparát. Takže za mě tak 🙂

stastnamatka07
3. zář 2020

@juze Já sem tam byla a super. Doporučuji. ;)

zavodnice
3. zář 2020

Táta tam jezdí s artózou a byl tam spokojený, letos jede zase. Ale překvapuje mě, že by se tam jezdilo s gyn. obtížemi.

nimea
5. zář 2020

@stastnamatka07 ahoj, jaké procedury tam mají na ty gynekologické problémy?

nimea
5. zář 2020

@baru2020 ahoj, kdy jsi tam byla? Prošla jsem jejich stránky a mají tam že léčí i stavy po gynekologických operacích. Jela jsi pak do jiných lázní?

baru2020
5. zář 2020

@nimea ahoj, byla jsem tam minuly tyden a prave proto, ze nemaji krom slatinneho zabalu podbriska s gyn.procedury-alespon me zadne nepredepsali a to jsem po gyn.operaci, tak jsem se po jednom dni sbalila a odjela domu, cele jsem si to uhradila sama, aby mi navrh od pojistovny na lazne nepropadnul a ted cekam na frantiskovy lazne, kam jedu v listopadu. Nechci na ne hazet spinu, ale samotna lekarka mi rekla, ze sice maji na strankach ze leci pacientky po gyn.operacich, ale predevsim to jsou lazne na pohybovy aparat. Nikdo se mi nedivil, ze jsem chtela lecbu ukoncit a ukoncila.

baru2020
5. zář 2020

@nimea ahoj, me predepsali po gyn.operaci: masaz zad castecnou i celkovou, koupele, hydrojet, dychaci cviceni, slatinny zabal zad a sije, elektrolecbu zad a slatinny zabal podbriska-ten jediny je na gyn.problemy. Takze za me tak.

nimea
5. zář 2020

@baru2020 aha, díky za info. Jakou máš diagnózu jestli se můžu zeptat?

baru2020
6. zář 2020

@nimea Jasne, mam hlubokou panevni endometirozu a jsem po laparoskopicke operaci.

nimea
6. zář 2020

@baru2020 a řekl lékař v lázních jaké procedury bys měla mít? Mě právě předtím ve Františkových lázních řekli že slatinne procedury nejsou na endometriozu vhodné tak mi je vůbec nedali...takze jsem měla převážně uhlicite koupele a dost masáží, plynove lázně, nějaký tělocvik...