Lékař v době karantény. Mohu jít, když jsem objednaná?

elis_elis
15. bře 2020

Ahojte,
Mam takový dotaz a zaroveň se ujistit..když bude vyhlášena karanténa celé republiky mohu k lékaři? zítra mám objednaného lékaře (už 14 jsem objednaná), zjistila jsem, že jsem těhotná.
Diky a hodně zdraví všem

juliemichal
15. bře 2020

taky by mě zajímalo 😀 zítra mám jít na poradnu a 23.3 na screening.

barmil
15. bře 2020

@elis_elis u nas vse zruseno

klllarinka01
15. bře 2020

Taky me to zajima. Ve ctvrtek jsem objednana s malym na kontrolu a zitra si potrebuju zajit peo inzulin 🤔

aneta15
15. bře 2020

@barmil jsou zrušeny plánované zákroky a vyšetření. Manžel měl jít na vyšetření žlučníku, to nepůjde. Já jdu ve středu na kontrolu na gyndu a to normálně půjdu.

elis_elis
autor
15. bře 2020

A holky jeste by me prosim zajimalo... potrebuji zvysit rodicak...mohu poslat postou?.. teda pokud to stihnu. Jinak jsem v haji.

ajja87
15. bře 2020

Já bych si raději ráno zavolala...na co zbytečně riskovat cestu tam a zjisti, že vás nevezmou

ajja87
15. bře 2020

@elis_elis zavolej na centrálu UP,tam ti řeknou info,ale myslím, že poštou by to šlo...a pokud to chceš od příštího měsíce,tak stačí do konce měsíce podat žádost.

veronika8808
15. bře 2020

@elis_elis to by mě také zajímalo.Pristi měsíc mi končí materska takže si musím zažádat o rodicak

andyskarsgard
15. bře 2020

Taky by mě zajímalo jak to bude. Já jsem začala že stymulaci na ivf ve čtvrtek, a zaplatila I zálohu, v úterý mám jít na kontrolu, a chodím normálně do práce, chtěla bych si vzit PN, ale nevím jestli to půjde. A za další celkem se bojím že mi to přeruší vůbec nevím jak by se to řešilo s pojišťovnou a všechno celkem mě to děsí. Je to moje první ivf stymulaci po 7 letech snažení, strašně jsem se těšila a teď se hrozně bojím co bude dál.

veronikav31
15. bře 2020

@andyskarsgard pokud je započatá stimulace Ivf tak se nic neruší,to by jsi nesměla na stimulaci vůbec reagovat aby se to zrušilo. Jak jsem zachytila tak stimulace se dojedou jak mají, všechna embrya se budou mrazit

tynatyna89
15. bře 2020

Taky bych rada věděla. Dcera je objednaná na pristi pondeli s hemangiomem do Hořovic. Čekáme na to vyšetření už 4týdny 😏

jironymou
15. bře 2020

Holky mně třeba dnes gynekolog volal, ze rusi zitrejsi planovanou prohlidku a to same doktorka od ktere potrebuji potvrzeni do tehu prukazky.Takze si myslim, ze by vas obvolal.

marunka84
15. bře 2020
Uživatel marunka84 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marunka84.

záleží na lékaři, snad nebudou..

andryyysssek
16. bře 2020

Holky, a co psychoterapie? Ty se taky ruší?

sharka88
16. bře 2020

O zvýšení RP lze normálně požádat poštou. Vyplnit formulář, poslat.
Pokud chcete vědět, zda můžete jít k doktorovi, tak sledujte stránky ordinace nebo tam prostě zavolejte.

milanozzy
16. bře 2020

já měla jít zítra na kožní a před chvílí mi volala sestřička sama, že se ruší, tak jsme se domluvili, že mě jen pošlou e recept na mast a mám čekat a pak se objednat ale zatím jen akutní případy
a ještě čekám zítra máme dcerka kontrolu na zubním a já se objednala s ní, tak ráno budu volat, zda tam jsou, zda nás vemou...

elis_elis
autor
16. bře 2020

Ahojte, doktor normalne ordinoval 😊. Zvyseni poslu radeji postou. A do dalsi navstevy lekare mezi lidi nejdu. Budeme si uzivat slunicka na zahrade.

ragdolllegend
17. bře 2020

Ahoj, ja vse zrusila a odvolala. Jsem 24+0, z olomouckého kraje a chodim do fakultky, oboje je promorene. Bydlim v panelaku, ve kterem bydli nad nami syn pozitivniho pacienta v karantene co mu nosi jidlo. Manzel dela ve fabrice mezi 3000 lidma. Jsem na neschopence a v rizikovem, ale momentálně je vetsi risk jit na "prevenci" vc glukozoveho testu, nez nejit a sedet doma. Jsem revmaticka na vyrazne imunitu snizujici lecbe, tedy rizikova skupina. Vcera me manzel prevezl k mym rodicum do Pardubickeho kraje na vesnici u lesa. Mamka i Tata jsou doma. I Pardubická nemocnice momentálně je bezpecnejsi nez fnol, kdyby nastal problem ci porod. Musela jsem zrusit paradontologii (tehotenska hyperplazie dasni), glukozovy test a kontrolu na rizikovem, kontrolu na revmatologii az 27.4. Chci minimalizovat ze to chytnu, budu verit svemu telu ze kdyz doted tehu vse ok, zvladneme to i bez doktoru. Doufam teda ze na porod uz bude bezpecno byt v nenocnici:D 7.7.