Lupénka. Co vám pomohlo?

emakrul
22. kvě 2022
Uživatel emakrul je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od emakrul.

Ahojky maminky, máte někdo z vás lupénku? Co vám pomohlo na to? Jsem bezradná, nic mi nepomáhá ☹(

martt
23. kvě 2022

@emakrul Ja osobně lupénku nemám, ale má ji můj syn. Lupénka dokáže být pěkně záludná co pomůže jednomu nemusí pomoct druhému. Je to hodně o zkoušení toho pravého. Synovi hodně pomohlo promazavat indulonou , bere zinek v tabletách a co mu lupenku zhoršuje, tak je to cukr. Také většině pomáhá moře a sluníčko. Našemu synovi to paradoxně sluníčko zhoršuje.

chumlee71
23. kvě 2022

@emakrul mě pomohlo když jsem se odstěhovala k moři 😉

konpetra13
23. kvě 2022
Uživatel konpetra13 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od konpetra13.

zkus balzám Praesidiol od sa3cosmetic.. Je super, mě pomohl 🙂 Je i na ekzém a další kožní onemocnění.. A opravdu je účinný 🙂

ifulesimonkova
25. kvě 2022

Lupénka je hrozný prevít a jak tu píše paní, každému zabírá něco jiného. Vím, že kamarádka zkoušela spoustu krémů, olejů a nevím čeho všeho. Pak se musela uskromnit ve stravě (omezit cukr, přidat do stravy ostropestřec,...). Teprve potom se jí lupénka začala zlepšovat i s používáním krémů. Jednou jsme jí dali dárkový poukaz na přírodní kosmetiku od Hadka. S tím byla taky spokojená. Prý tam měli pro lupenkáře a ekzematiky spoustu věcí.

danca9257
25. kvě 2022

Přítel má lupenku. A jemu pomáhá solarko a používá mast belosalic(kortikoidy).

dejuska
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
natysnovec
6. črc 2022

Biolecba🤷🏼‍♀️