Menstruace týden po porodu - je to možné?

madja
20. únor 2015

Jsem tyden po porodu, plne kojim, ocistky jsem uz skoro nemela. Zacala jsem ale silne krvacet, krev vypada jako menstruacni. Vcera jsem byla na kontrole v nemocnici po porodu a dr mi rekl, ze jsem zdrava. Je mozne dostat menstruaci uz tyden po porodu? U svych predchozich porodu jsem mela menstruaci az za nekolik mesicu. Dekuji za nazory.

ninive211
20. únor 2015

@madja To budou ještě očistky, u mě se taky střídaly dny, kdy jsem sotva slabě špinila, že jsme si myslela, že už je to za mnou a najednou jsem zase začala krvácet. Já jsme měla očistky (i když ke konci už opravdu jen slabé) celé šestinedělí, a to jsem měla císaře, tedy mi dělohu čistili.

espada
20. únor 2015

@madja Teoreticky to možné je, ale spíš to budou očistky. U mě se to taky střídalo.

madja
autor
20. únor 2015

Dekuji, zarazilo me mnozstvi a barva te krve.

espada
20. únor 2015

@madja Ono se tam může uvolnit nějaká sraženina. Mě se stalo, že (pardon, že to tak říkám) ze mě vypadlo kus sraženiny jak jablko. Byla jsem vyděšená a bylo to v pořádku.

adypro
20. únor 2015

To jsou očistky, u mě přestaly asi 14 po porodu, ale na konci šestinedělí se opět objevily, také jsem hleděla, že už tak brzo menstruace, ale byla jsem porodní asistentkou ubezpečena, že menstruace to není. A opravdu, přišla až po půl roce.

demetritis
20. únor 2015

ahoj já měla prvních 19dní očistky pak 3 dny ni a pak první ms dle mé dr. po vyšetření a od tě doby byla až do dalšího těhu a to i když jsme 2 měsíce kojily a jen dokrmovali proto že mu to nestačilo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru