Ahoj, nevíte, jak to teď je, pokud někdo má momentálně covid a má jít na očkování během příštích dvou měsíců na třetí dávku? Může nebo nemůže..? Díky, já se v tom všem nějak ztrácím už 🙂
@nazka Už jsem to tu psala mockrát, jako klasická chřipka, jeden den horečka, 3 dny teplota, únava, bolest hlavy, bolest celého těla, spánek téměř celé dny v kuse, rýma. Po těch cca 3 dnech zlepšování, ztráta čichu, ten už se mi teď postupně vrací. Člověk nemá srovnání, jaké by to bylo bez očkování... syn (neočkovaný, 14 let) měl jen rýmu a bolela ho hlava.
Měla jsem po očkování na Covid vedlejší účinky, hned po 1. dávce.... měla jsem Pfizer...bylo mi řečeno, že vakcína má jakýsi PEG - polyethylgluken a že mi napadl nervovou soustavu....nebyla mi doporučena další dávka.... nevím nevím.... ty vakcíny moc ozkoušené nejsou, 3.dávka mi přijde uspěchaná
Tak podle mě máš na půl roku protilátky, takže 3. dávka se neřeší... tedy já v tomhle domění žiju, protože covid zrovna mám a radovala jsem se, že aspoň teď nemusím řešit 3. dávku očkování.