Nachlazení, protilátky

terkulka
11. zář 2019

Ahoj holky.
Jsem nachlazená a škrábe mě v krku. Poradíte mi prosím nějaká přírodní léčiva, abych do sebe nemusela cpát zbytečné léky? Nebo maximálně, jestli mohu nějaký lék na krk jako je Orasept, Strepsils a tak.

A ještě tady mám jeden dotaz...
Jsem cca v pátém měsíci a na gynekologii mi řekli, že podle krevní skupiny příště dostanu protilátky a někdo ze známých mi říkal, že je to teď zbytečné, že se to dává i po porodu.
Tak se chci zeptat, jak se k tomu stavíte vy a jestli odmítnou a nechat po porodu nebo už teď?

Moc vám děkuji za reakce a přeji hezký večer.

ladyhacek
11. zář 2019

Při bolesti v krku v těhotenství jen septilen

terkulka
autor
11. zář 2019

@ladyhacek Děkuji

bartami
15. zář 2019

Před nedávnem jsem narazila na článek o posílení imunity u dětí https://www.slevovekody.cz/6-tipu-na-posileni-i.... Byly zde doporučovány homeopatické přípravky k posílení imunity dětí. Zakoupila jsem tedy Oscillococcinum, abych byla připravená na případné nachlazení dětí. Nakonec jsem byla já ta, která se potýkala s nachlazením. Zkusila jsem ihned nasadit zmíněný přípravek a velká spokojenost! Během dvou dnů mi bylo výrazně lépe, průběh nachlazení byl mnohem lepší než je u mě obvyklé. Kojím, konzultovala jsem s pediatričkou a prý je užívání v pořádku. Na bolest v krku jsem, při prvním těhotenství, užívala produkt Humer a taky velká spokojenost. Chtěla jsem zaslat odkaz, ale ukazuje se mi, že není momentálně dostupný ani u dodavatele ☹

terkulka
autor
15. zář 2019

@bartami Moc děkuji za návrhy. Na bolest v krku jsem si koupila Septilen, ale asi nejsem schopna ho konzumovat, protože je opravdu nechutný a po chvíli cucání jsem myslela, že se pozvracím. 😝

bartami
16. zář 2019

@terkulka Tak jsem objevila asi poslední e-shop, kde lze zakoupit 🙂 https://www.pilulka.cz/humer-sprej-do-krku-30ml Mrkněte na to. Asi si také koupím do zásoby,opravdu pomáhá. Doporučila mi ho švagrová, které také v těhotenství pomohl, takže jsou již dvě kladné recenze 🙂)

leneee
16. zář 2019

@terkulka pouzivam kapky z lichorerisnice (Nadeje), vironal (ENergy) bylinne caje lipa,bez a smesi - vse sypane vhodne na nachlazeni (napr. z bylinky-medy.cz), vitamin C z DMka (praskova forma), homeopatika Homeogene nebo Homeovox podle toho zda me boli v krku nebo ztracim hlas a Oscillococinum - vse je na prirodni bazi, pouzivala jsem i v tehu.
Jo a jeste Streptokill sprej na bolest v krku a hodne medu.

terkulka
autor
16. zář 2019

@bartami Dobře.
Mnohokrát děkuji.

drep
16. zář 2019

Já jsem jako těhotná cucala šalvějové pastilky a dávala si priesnitzův zábal. No, vlastně i jako netěhotná. A co se budovánil imunity týče, myslím, že se trochu podceňuje pobyt venku, větrání doma, otužování a saunování.

luu25
24. led 2020

Oscillococinum je super. Přes zimu používám pravidelně a když je někdo v okolí nemocný nasadím šumivé céčko a v nejhorším případě, když už jsem nachlazená tak mi vždycky pomohlo tantum verde ať už sprej nebo pastilky, ideálně to ještě podpořím zázvorovým čajem 🙂

hardimetra
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hardimetra
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
saruler
Autor odpověď smazal
Zobraz
puhelin
16. říj 2020

Myslite kvuli Rh -? To bych urcite neodmitala. Manzel kvuli tomu pri narozeni malem zemrel (80. leta, Rh faktor se plosne nezjistoval).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru