Nachlazení ve 13. týdnu

dancaniki
28. kvě 2019

Ahoj holky. Chci se zeptat na vase osobni zkusenosti s nachlazenim ve 13 tt. Zatim to neni extrem ale chci to podchytit vcas. Zatim jsem si vzala paralen. A echinaceu caj. A nahrivam se. Mam lehce kasel a simrani na hrudi a trochu rymu. Prepalo me to z niceho nic. Ve ct jdu sice ke gynekologovi. Tedy podle toho jak mi bude. Ale poradte nejakou babskou radu.dekuju.

telicka
28. kvě 2019

na kašel jitrocelový sirup a nebo sirup z lékárny STOP KAŠEL je to bylinný sirup ale jinak v lékárně ti určitě poradí co můžeš a co ne

dancaniki
autor
28. kvě 2019

@telicka moc zatim dekuju. Doufam ze vedi. Nechci mrnouskovi ublizit hned v zacatku.

vaseli16
29. kvě 2019

Na krk a kasel jsem pouzivala sirup z cibule a jitrocelovy siruo,litry caje,pak na krk septilen vzhledem k teplotam i 5paralenu denne mela jsem 38,9 v 10tt...no a maly je zdravy 😉😊 dr.mi rekl ze lepsi vzit paralen.

daggg
29. kvě 2019

Ještě než jsem věděla, že jsem těhotná, dostala jsem dvoje ATB hned za sebou a hodně silný lék na uklidnění kašle a na spaní.. Dá se říct hned na úplném začátku.. Malý je prý v pořádku a nemělo by se nic dít.. Dnes jsem 34TT.. Když to nebudeš přehánět s lékama tak by se nic stát nemělo.. Hodně odpočívej, pij a hlavně se nestresuj.

makronka222
29. kvě 2019

@dancaniki ne v lekarne nevedi. Delaji tam lidi bez skoly a nevedi co prodavaj.

vaseli16
29. kvě 2019

@makronka222 nemusis hned takhle,treba u na s dela zenska na vysacce magistra a kdyz jsem chtela poradit tak nevedela...

dancaniki
autor
30. kvě 2019

@vaseli16
@makronka222 tak tady nastestni takovy problem nepocituju.at jsem prisla s cimkoliv tak mi poradili dobre a vzdy to zabralo. Uz je mi lepe. Uz se mi to zpousti. Od dr z gyndy. Paralen caj vincentka. Jeste si nahrivam dutiny. Uz aby to bylo pryc.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru