Nadměrné padání vlasů. Poradíte, co s tím?

1. únor 2020

Ahoj, budu ráda za každou radu, jak obnovit růst vlasů a jejich hustotu formou osvědčených prostředků. Nikdy jsem neměla bohatou hřívu na hlavě, ale to co mi tam zbývá poslední 2-3 roky není nic slavného, hlavně mne minimálně rostou nové. S ničím se neléčím, takže to jen přisuzuji věku (40) a možná i nadváze, kdy jsem se “vyjedla” o hodně kil než by bylo rozumné ☹ to řešit umím a začínám, ale s vlasy nevím. A nechci radu od kadeřnice, nemám žádnou přátelskou, kde bych věřila, že nabízí opravdu něco osvědčeného. Moc díky.

jironymou
1. únor 2020

Asi je to nechutne...ale mne to pomohlo: prestala jsem se barvit.A jelikoz jsem na rodicaku, tak si myju vlasy 1x14 dni.A kupodivu po 2 letech...rostou a jsou silnejsi (hlvne lide kolem si vsimli a ptaji se, ze je mam hustejsi).Kazdopadne zacatek byl hrozny...byla jsem zvykla si myt vlasy denne.Takze pro me, prvnich par mesicu vydrzet a nemyt si hlavu 3 dny -hnus, vypadala jsem jako rousňa.Ted jsem se jeste bala, ze z te "nehygieny" budu mit vsi. Nechutně mi vlasy smrdely.Ale ted uz si to sedlo a parada...

cilkat
1. únor 2020

Mě začaly strašně padat vlasy teď po Vánocích. Prisuzuju to přemíře cukru. Snažím se ho teď omezit a zlepšuje se to (u obou dětí jsem měla tehotenskou cukrovku, občas cukr měřím, furt celkem lítá...)

jjasmina
1. únor 2020

U mě teda zabírá asi střídání šamponu a kondicioneru a teda já myju obden, navíc ono určitě dělaj hodně geny, barvim každej měsíc.I madeřnice mi říkala, že mám enormně moc vlasu na těhuli.Jedinej šampon, kterej nepoužívám jen od Pantene, za mě děs, ale záleží hodně co komu sedne no.

klea81
1. únor 2020

40 není žádný věk 😉nech si pro jistotu zkontrolovat štítnou žlázu a doplň vitamíny

petulejan
3. únor 2020

Skus Dona hair,dražší varianta,ale já beru po padání po těhotenství a podrustky hrůza 🙈 anebo biosil,levnější varianta. Jinak kvalitní šampony a i strava by měla být kvalitní. Taky jsem po porodu přestala používat fén a žehličku a vlasy rostou jak dive!