Není mi dobře tak, že se nemohu starat o děti. Může to být jen chřipka?

9. lis 2019

V úterý vecer se mi udělalo slabo, uz jsem jen ležela ani o deti jsem se starat nemohla. Ve stredu me zacala od zadu se svirat hlava, točit a bylo mi na zvracení. Čtvrtek a patek docela dobrý , obcas pocit na zvraceni, lehce trnula hlava, ale o deti jsem byla schopna se postarat.
Az patek vecer zase nával a udělalo se mi zle. Dneska ráno se přidal prujem, jakmile ale vstanu, je mi zle, ztrácím rovnováhu, jsem slabá, mam sílu sotva neco rict. Ztratila jsem chuť na jídlo..
Ve čtvrtek jsem byla u dr, krev je dobrá, prý mozna psychika. Uz to ale nedávám, bojím se a chci at uz mi je dobře, at se zvladnu postarat o deti. Muze to byt i jen obyc chřipka? Vim ze nejste dr, ale treba mate nekdo podobnou zkušenost. Dekuji

miky25117
9. lis 2019

Môže to byť psychika ale aj chrbtica šla by som na neurológiu

zelenaesmolda
9. lis 2019

@miky25117
na neurologii te musi poslat prakticky lekar,cekaci doby jsou i pul roku

miky25117
9. lis 2019

@zelenaesmolda neni moja otázka ale áno potrebuje výmenný lístok ale vždy ma vzala hneď neurologicka

drakenn
9. lis 2019

A neřeším nějaké velké problémy? Jsi na děti sama? Nemáš podvědomě strach, že kdyby se s tebou něco stalo, tak jak to bude s dětma?

autor
9. lis 2019

@drakenn manžela mam, ale hodne pracuje. Pro sebe chvilky taky mám. Mame se jinak dobře, ale jinak klasika je toho hodně...
Jediné co je, že pred 2 tydny mi gynekolog řekl, at jdu na konizaci koncem listopadu. Prvni tyden jsem měla strach, co kdyz pak výsledky vyjdou spatne atd. Ale pak jsem si rekla dost, nesmím na to myslet, urcite to bude vpohode, chodi na to spousta žen. Takze podvědomě mam o sebe strach. O deti jakmile se objevi nejaka nemoc tak taky jsem hned ztoho ve stresu.

autor
9. lis 2019

@miky25117 dr rikala ze by me připadne i na tu neurologii potom poslala.

martt
9. lis 2019

Mohla by to být krční páteř. Necítíte že by jste třeba měla ztuhly krk? Můžete zkusit na krk suché teplo, obalit krk buď bavlněnou šálou, plínou.. Ja když mne chytne krční páteř nosím i čepici doma. Dobrá na odblokování je i Alpa nebo koňská mast.

martt
9. lis 2019

@zelenaesmolda Nemusí záleží jak který doktor. U nás je jedna doktorka která bere jeden den v týdnu bez objednání i bez doporučení. Takže to je individuálni. A pokud to je akutní stav, tak by ji museli vyšetřit i na pohotovosti na neurologii. Vím o tom svy.

autor
9. lis 2019

@martt no citim to trosku zatuhle nahore krku , spis tak za ušima. Namazala jsem a obalila🙂 jak lezim je to dobry, ale jakmile začnu chodit tak cítím ztoho krku do te hlavy smerem nahoru divny tlak, a ta hlava se odspodu tak zvláštně svírá . Nevim jak to pospat :-/

martt
9. lis 2019

Tak to vypadá od krční páteře. Takhle to mívám já, bolest a tuhnutí mi jdou až do zadu do hlavy, ale já k tomu mívám ještě bolest hlavy nad očima. Zkus když lezis na zadech pomaličku otacet hlavu na jednu a na druhou stranu, ale jen do bolesti. Je možné, že se ti pak chvilku bude motat hlava o trochu víc. Jinak na odblokování páteře je dobrý prasek guaquran dá se koupit i bez receptu a je jak na odblokování, tak i na uvolnění psychiky.

martt
9. lis 2019

Jeste jedna rada nevím odkud jsi, ale pokud se ti to nezlepší asi bych poprosila manžela aby mne vzal na pohotovost. Prohlidli by tě a buď by ti dali injekci nebo kapacku na odblokování. Ona zablokována krční páteř není žádná sranda.

autor
9. lis 2019

@martt dekuji.
A ztoho muzu byt i takova slabá, pocit na zvraceni a unavena ? 🤔

martt
9. lis 2019

Můžes. Já od krční páteře i zvracim, mota se mi hlava, chodím jako kdybych chodila po vodě. Ona právě ta krční páteř se může schovávat za příznaky jiných onemocnění.

ariadna12
9. lis 2019

Muze to byt vic veci. Delali ti test na boreliozu? Nebo neco s krcni pateri? Nekde skriply nerv?

autor
9. lis 2019

@ariadna12 boreliozu asi ne, neříkala nic. To bych k tomu musela mit i nejake to červené kolecko ne?
A s hlavou mi jen pohybala doleva a doprava to je cele 🤷‍♀️

dk123
9. lis 2019

Kamarádka měla podobné příznaky a nakonec se z toho vyklubal hodně těžký zánět mozkových blan. A doktorů navštívila docela dost, než na to přišli. Nevím ale, zda jí předtím brali krev.

ariadna12
9. lis 2019

Znama mela boreliozu a zadne cervene kolecko nezaznamenala (mohla ho mit tam, kde si nevidi...)

autor
9. lis 2019

@dk123 koukala jsem na net, priznaky podobne mam, ale hlavu k hrudníku dat muzu , tak to snad nebude ;)

mahev
19. črc 2020

Mohu se zeptat,jak jsi dopadla?

lennus
19. črc 2020

Kromě podrobného vyšetření bych pracovala i na psychice, fajn je třeba kineziologie