Nevím, zda dávat dvouletému synovi vitaminy na imunitu

michaels
12. bře 2015

Nevím zda mám dávát synovi nějaké vitaminy na posílení imunity. Před 14 dny byl syn nemocný měl virozu a teď máme antibiotika. Od začátku roku je to již po čtvrté co je nemocný. Ovoce moc nejí jen banan nebo jablko sní. A tak nevím jestli mu mám koupit na tu imunitu nějaké vitaminy aby se mu posilnila. S doktorkou se chci domluvit zda by mu neudělala testy na imunitu. Jinak už nevím proč je každou chvíli takhle nemocný.

lv
12. bře 2015

protože to patří k věku, v mladším předškolním věku, když přijde do kontaktu s kolektivem, děti prodělávají soustu nemocí, prakticky 1.školkový rok bývá z poloviny promaroděný - dítěti se tím ovšem posiluje imunita, tělo se naučí s nemocemi bojovat..k antibiotikům určitě probiotika na zdravé fungování střev, a z vitamínu Céčko..zeleninu jí? je tam vitamínů stejně, nebo víc jako v ovoci..

michaels
autor
12. bře 2015

Zeleninu ji ale ne sirovou jen tepelně upravenou a probiotika ješte bere z minulé nemoci.

loafeer
12. bře 2015

Máme podobný problém. Od té doby, co nastoupil syn do školky, tak neustále marodil. takže od září tam byl doteď dohromady tak max dva měsíce a to rozhodně ne v kuse. Teď ho mám doma a drží se. Zeleninu mi taky nejí, ovoce trošku. Dávám mu vit C a Imunoglukan ( dávala jsem i když chodil do školky, nevím nevím, jestli to mělo nějaký efekt teda )...Býval teda nemocný i když do školky ještě nechodil, to nám dr dělala test na z krve na železo- toho měl hraniční množství, tak jsme brali železo a pak to bylo ok...Jinak dlle mě tím nic nezkazíš, když mu něco přišupneš

berynka
12. bře 2015

Mladší dcera byla dost nemocná v prvním roce, ač do 21 měsíců kojená. Když jí rostly zuby, tak nejedla skoro nic... natož ovoce nebo zeleninu. Teď jsem jí od podzimu dávala Imunoglukan a byla zdravá 😉. Během jarních prázdnin jsem ho už nedala a teď se druhý týden potýkáme s obtížemi horních cest dýchacích 😅 .

michaels
autor
12. bře 2015

Jsem s doktorkou domluvena, že mu vezme krev a pošle na imunilogii.