Olejíčky do difuzéru. Poradíte?

ekulka
28. pro 2019

Ahoj, Ježíšek přinesl difuzér na studenou páru. K němu přinesl i dva olejíčky od Sonnentoru, jeden voní vánočně, druhý je na celkovou harmonii. Poradíte, jaké ještě jiné oleje koupit a kde (značka)? Já se v tom zatím vůbec nevyznám. Musí to být takové ty přírodní kvalitní éterické oleje. Chtěla bych nějaký, který pomáhá při rýmě (mám doma ale dvouleté dítě a bude to taky "čuchat", chci to zejména kvůli němu, tak aby byl vhodný i pro tak malé dítě). Taky by se mi hodil nějaký, který "desinfikuje" vzduch. Poradíte?

mi35
28. pro 2019

Používám éterické oleje od Nobilis Tilia. Na webu NT se dá i vyfiltovat, které olejíčky jsou vhodné pro děti. Zatím jsem vyzkoušela: mandarinku, levanduli , jedli, smrk a citron. Z těchto desinfikuje vzduch jedle a smrk.

zuzkasim
28. pro 2019

Taky kupuju od Nobilisu, mají velký výběr, ceny ujdou a jsou kvalitní. Mají přímo směs Imunita, tu kupuju opakovaně, potom i Respirant, jinak Borovoce, Tea tree... Odkud jsi? Mám možnost u nich nakupovat za velkoobchodní ceny, ale pak už se to nevyplatí posílat dál poštou...

ekulka
autor
29. pro 2019

Diky moc holky, na ten Nobilis urcite kouknu!
@zuzkasim jsem z Ostravska, takze plus posta myslim, ze by to vyslo nastejno. Ale jsi moc hodna, dekuju za nabidku!

brookmichaela
29. pro 2019

Opravdu kvalitni oleje ma YoungLiving, ale ceny jsou hodne vysoke. Pro deti pouzivam levanduli, RC pri nachlazeni a Thives naprocisteni.