Opačně zakloněná děloha

petyk88
12. lis 2018

Opačně zakloněná děloha - směrem k páteři. Máte někdo? Měly jste díky tomu nějaké potíže v těhotenství/při porodu?

betelgeuzz
12. lis 2018

Mám, před prvním těhotenstvím jsem o ni ani nevěděla, až v těhotentství, někdy v prvním trimestru doktor zahlásil, že děloha se už otočila správně. A po šestinedělí, že už je zase zakloněná. Stejně proběhlo i druhé těhonství. Žádné problémy s tím nebyly.

kosi_cek
12. lis 2018

Mám taky a nikdy žádné potíže, naopak, vše naprosto super!!!! Někdy se prý stane, že po porodu děloha znění polohu, ale u mě se tak nikdy nestalo. Jediné co, tak dr. při takto zakloněné děloze musí při vkládání zrcadel postupovat jinak, než je zvyklá od běžnější polohy dělohy, jinak je to dost nepříjemné, bolestivé. Už si však u mě dává pozor a od té doby je to o dost snesitelnější 😉

jednaholkaa
12. lis 2018

Ja to mam a v tehotenstvi jsem mela ted problemy v prvni trimestru. A to s mocenim.. Doktorka me na to upozornovala a rikala, ze kdybych se nemohla vycurat vubec tak mam jit na pohotovost. Slo o to, ze jsem proste obcas nemohla curat. Dost jsem se kvuli tomu nevyspala, protoze jsem vstavala treba 5x za noc a sedela 15 min na zachode abych ze sebe vytlacila par kapek. Pres den to bylo vetsinou ok. V druhem trimestru to preslo..

worn
12. lis 2018

Já jsem o ní nevěděla do té doby, než jsem otěhotněla. Doktorka mi nedoporučovala spát a ležet na zádech, co nejvíc ležet na břiše (dokud to šlo) a cvičit kočičí hřbet. Když jsem se ve 14. týdnu ptala, bylo už vše v pořádku, děloha se pod svou vlastní váhou překlopila dopředu.

bartche
Autor odpověď smazal
Zobraz
jednaholkaa
12. lis 2018

@bartche A to vam rekl doktor, ze to trvalo kvuli zaklonene deloze? Podle me nikdo nevi proc konkretni otehotneni trva jak dlouho, je ve hre spousta nemeritelnych faktoru.