Opakované roupy. Nějaké rady?

slayterx
23. únor 2021

Dobrý den má takový problém... Už asi 2 roky v kuse mám alespoň 1x měsíčně roupy.. hygienu dodržuji, všechno čistím, Peru ale stále se znovu nakazim. Objednala jsem se k doktorovi ale stydím se. Nějaké rady?(a prosím ne česnek.. nezabírá a je mi po něm špatně)

editah222
23. únor 2021

@slayterx a čím se lečíš? Vermox jsi užívala?

lv
23. únor 2021

Bereš Vermox, tak jak se má? A s tebou všichni členové domácnosti?

slayterx
autor
23. únor 2021

@editah222 ano užívala ale asi ne dobře

slayterx
autor
23. únor 2021

@lv asi ne nebo nevím. Zkusíme to ještě s Vermophytem

zelenaesmolda
23. únor 2021

@slayterx a ostatni clenove domacnosti to neprenaseji?
Jinak me jeste napada,ze jsem nekde cetla,ze by se lidi meli taky cas od casu nechat odervit jako psi.Zkousela jsi nejaky pripravek na odcerveni?

lv
24. únor 2021

@slayterx Vermophyt je spis podpurny prostředek, bylinky, to chce Vermox, kdyz máš 2 riky roupy. Co na to rodiče?

zuziktom
24. únor 2021

@slayterx tak jedině zaručeně se jich zbavíš pomocí pyrconu ( po debatě s doktorem, který mi ani ten vermox nechtěl naspat pro jeho neúčinnost), bohužel se nedají sehnat v čechách, ale objednáš přes německou lékárnu.. a nejsou nejlevnější, je tam propočet na váhu.. tuhle informaci dohledáš, nebo si přeložíš příbalový leták.. dřív, než je objednáš, si to zjisti, jedna lahvička nestačí..
vermox a ostatní moc nezabírají, protože jsou slabé.. pokud je máš dlouhodobě, opravdu ten pyrcon jsi pořiď.. a měly by se dát odčervit všechny členy domácnosti..

ornelia
26. únor 2021

My se museli kvůli roupům zbavit koček ... Od té doby mají děti klid.

martakrejci3
29. lis 2021

Dobrý den, nevím, jestli je dotaz ještě aktální, já bych Vermophyt určitě vyzkoušela, mám s nim výbornou zkušenost, jak u dětí, tak bohužel i u sebe. Pro malé děti se dělá v sirupu (je od 2 let), od 5 let jsou pak vhodné kapsle. Jak kapsle, tak sirup mají stejné bylinné složení, fungují spolehlivě, ale je nutné dodržovat postup, bere se 5 dní a po 14 dnech se musí celá kúra odčervení zopakovat, aby se zlikvidovali roupi, kteří se mezitím mohou vylíhnout z vajíček (na vajíčka neúčinkuje nic). Doporučuji, není drahý, takže za zkoušku to určitě stojí.