Ovulační bolesti, máte zkušenost?

majruska
28. led 2016

Ahoj, mám 2 děti. 1. normálně 2. SC. Kojím a po 7 měs jsem dostala menstruaci. Kolem půlky cyklu, jsem už po 2. měla fakt hodně velký bolesti v podbřišku i jsem si na to brala léky, Trvalo to cca 4 dny. Myslím si, že se jedná o bolestivou ovulaci. HAK neberu a pro jistotu jsem se objednala na kontrolu na gyndu (ale jdu až za měsíc.... ) - jestli nemám nějakou cystu nebo tak něco. Je mi jasné, že Dr. se mi bude snažit vnutit HAK, která ovulaci potlačí tudíž mě nebude bolet nic 🙂 hormony, ale nechci. Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Co dělat, nedělat, užívat, atd... Díky H.

atka68
29. led 2016

Ahoj, mam to stejne, v polovine cyklu bolesti podbrisku jako u mensesu, ale je to ovulace.Ta muze byt take bolestiva.Takze si vezmu brufen a dam teplou sprchu, trva to tak den, max dva.

majruska
autor
29. led 2016

☹ takze vydrzet jo? No aspon vim kdy si dat bacha 😀

jajina.c
29. led 2016

já to mám taky tak, u mě to trvá cca 3 dni, dost velké bolesti v podbřišku i v kříži a břicho mám jednou tak velké, jak jsem nafouklá. Dr radila teplo. mně se to objevilo po porodu, dřív jsem bolestivou ovu nikdy neměla. Někdy bolest vydržím, někdy si zobnu nalgesin. Osvědčilo se mi vyhnout se sladkému, pak jsou bolesti mírnější, ale možná to je jen souhra náhod.

majruska
autor
29. led 2016

@jajina.c díky zkusím je fakt že teď občas frčím místo jídla čokoládu a kafe... zatím to bylo 2x tak jsemto ještě moc nezkoumala tak zkusím dík za tip