Po vysazení HA pořád menstruace, setkaly jste se s tím?

misar91
12. lis 2014

Ahoj holky,prosím nesetkala jste se někdetá s tímto problémem? Všude jen čtu že se po vysazení MS nedostavila,já mám ale opačný problém...Brala jsem cerezzet asi 5 měsíců,je to antikoncepce,která se bere furt dokola v kuse (nízkohormonální),vysadila jsem ji,MS přišla za 3dny a ted už to mám skoro 3 týdny.néé moc,je to slabší ale i tak dost otravné..moc děkuji za příspěvky

ssandy
12. lis 2014

Po 13 letech braní antikoncepce jsem několik měsíců měla menstruaci 2 týdny, pak 3 týdny a pak prakticky permanentně. Doktorka to nejdříve chtěla srovnat léky, ale to se nepovedlo, po 5 měsících jsem šla na kyretáž a od té doby mám menstruaci pravidelně +- stejné cykly. Prý za to mohla hormonální porucha, nic jiného mi nenašli.

misar91
autor
13. lis 2014

moc děkuji,ještě chvilku počkám a kdyžtak si tam radši zajdu,at je vše v pořádku.

snow111
13. lis 2014

Mě jednou trvala MS měsíc a skončila jsem z toho na 2 měsíce v nemocnici. Nebarala jsem teda HA a prostě to takhle přišlo. Bolo to rozhozenýma hormonama. Radši bych si s tím moc nezahrávala a snažila se to nějak vyřešit. Mě nakonec pomohlo jeden měsíc brát HA, ale ted bych zkusila treba nějaký čaj a jako poslední možnost HA.

misar91
autor
13. lis 2014

aha,no tyjo tak to teda opravdu nechci ☹ moc díky za odpověd,radši doktroce zavolám...