Prací gel Formil z Lidlu, jak jste spokojené?

lucka_zaoralova
20. črc 2015

Ahoj holky,
používáte některá prací gel Formil z Lidlu? A jak jste s ním spokojené? Cena se mi zdá přijatelná oproti ostatní pracím gelům, ale jak pere?
Děkuji za vaše názory a zkušenosti 😉

kajalka
20. črc 2015

Mnohem líp pere koncentrát než velký gel.

lucka_zaoralova
autor
20. črc 2015

@kajalka Teď nechápu? Oni mají i nějaký koncentrát?

lucka_zaoralova
autor
20. črc 2015

A ještě mě napdl prací gel z DMka - Denkmit tuším... Myslím, že prášek dokonce vyhrál v DTestu, ale jsem mnohem spokojenější s gely, tak nevím..

sara84
20. črc 2015

Moc nepere, ze zimnich bund spinu nevpral...Ted mam Persil a o dost lepsi! A v akci se da koupit taky dobre!

elib
20. črc 2015

Já Formil gel používám už mnoho let a jsem maximálně spokojená, krásně voní a vše mi dobře vypere - i pokakané látkové plenky od prcka. Takže za sebe doporučuji.

lucka_zaoralova
autor
20. črc 2015

@sara84 Já právě momentálně používám jak Persil, tak i Ariel, ale zajímaly mě zkušnosti s Formilem. V Lidlu kupujeme hodně jejich výrobků, ale gel na praní jsem ještě nezkusila 🙂

sara84
20. črc 2015

Veci z Lidlu mam hodne rada. Altualne treba opalovaci krem je super..Ale ten gel byl na houby, me teda nepral :(

mercedesse
20. črc 2015

Nepere špatně, ale Persil je lepší, ale super je ta aviváž Dousy, krásně voní. Obzvlášť modrá a dětská bílá.

kajalka
20. črc 2015

@lucka_zaoralova Ano, mají velký gel a pak tuším litr či litr a půl koncentrát. Jinak denkmit pere výborně.

lucka_zaoralova
autor
20. črc 2015

Holky, moc děkuju za reakce! Asi budu muset vyzkoušet a udělat si vlastní názor 😉, ale jste moc hodné 🙂.

zlatkavlk
20. črc 2015

Já jsem zkusila právě ten Formil koncentrát na bílé prádlo a nemůžu říct, že by mě oslnil... s Arielem nebo Persilem se podle mě nedá srovnat... ale tu aviváž Doussy vyzkouším 😉

olusenka
20. črc 2015

Formil jsem zkusila na radu známých, chválili ho (práškový) . Později jsem viděla i test prášků a musím souhlasit s výsledkem, fakt je to tak, i podle mě: Formil prášek pere celkem dobře, Formil gel nic moc, tam je lepší Persil.
A jelikož se mi nelíbilo, jak mi prášek zafláká pračku a někdy i zůstane na prádle, tak už používám jedině tekuté, Persil nebo Ariel, ale spíš Persil, kupuju pouze v akcích, láhev nebo tablety a jsem spokojená. Plus různé odstraňovače skvrn.

xpila
20. črc 2015

@lucka_zaoralova Používám Formil gel (koncentrát) a jsem spokojená. Mám jak na barevné, tak na černé prádlo a ještě na sportovní oblečení.

ema_s
28. zář 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Ahoj, tak já jsem zkoušela různé prostředky, no po všem jsem se vždycky vrátila buď to k Persilu, Arielu nebo Woolite, vždy se snažím vychitit akci aby se to lépe vyplatilo, no v tomhle případě taky platí, že se vyplatí si připlatit. K tomu Formilu však musím říct, že není vůbec špatný, na běžné skvrny je to moc dobrý kompromis, na něco zažranějšího bych ho nevolila ale tak na běžné praní úplně v pohodě a vyplatí se finančně 🙂

petula5
13. říj 2015

Taky používám, ale Formil koncentrát a jsem fakt spokojená. Kupuji i jejich aviváž a taky super 🙂

dasa.77
7. lis 2015

@ema_s Ahoj,souhlasím s Arielem a nebo Persilem. Ale Woolite už nikdy víc. Měla jsem na černé prádlo a moc teda nepral 😠 Občas se mi stalo,že zanechal flek na nějakém oblečení.Bylo to dost zajímavé,vše ok a jeden někdy dva kusy oblečení s mapama.A to jsem ho dávkovala až když se točil buben.

saabina
22. črc 2016

Ahoj, Formil je fajn, pere dobre, ale zázraky neumí. Když je zaslý flek, tak namáčím a přeperu žlučovým mýdlem. Častěji v Lidlu kupuju tekutý s Marseillským mýdlem, tolik nedráždí kůži. Denkmit z DM je taky dobrý, řekla bych že stejný jak Formil.

bluray
29. črc 2016

len tak mimochodom, ten Formil je urceny špecialne na sportove oblecenie