Probiotika po antibiotikách. Berete?

hanickaver
3. zář 2019
Uživatel hanickaver je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od hanickaver.

Ahoj, potřebuji poradit zda je dobré po antibiotikách brát probiotika. Já mám ted po druhé v krátké době antiibiotika a bojim se co to se mnou udelá.

magdadunajova
3. zář 2019

Nejlepší je začít brát probiotika uz v průběhu brani atb.

aselluska
3. zář 2019

Ano, i v lékárně je k ATB hned nabízejí, mají se brát současně, po dobrání už můžete mít dávno třeba běhavku 😏

jituli84
3. zář 2019

jak již zaznělo probiotika v pruběhu braní antibiotik, já osobně pokud mám antibiotika,tak bez probiotik si to neumím představit

hankamila
3. zář 2019

Taky beru, ted jsem mela pro rodinu probiotika i na dovolene

sudylichozrout
3. zář 2019

Nikdy jsem nebrala a nemela jsem problem. Piju kefiry a tak 🙂

verace81
3. zář 2019

Nikdy jsem je nebrala. Pak jsem jednou dostala jiná antibiotika a osypal se mi celý jazyk myslela jsem, že mám nějakou alergii přímo ta tyto antibiotika. Po čase jsem se o tom bavila s doktorkou protože jsem znova potřebovala antibiotika a ta mi řekla, že to nebyla alergie ale právě reakce trávení na ty léky a předepsala mi je a doporučila probiotika a rázem bylo po problému. Jinak většinou doporučuje při antibiotikách jíst marmelády a kefírové výrobky

jituli84
3. zář 2019

@verace81 já se právě jednak osypala a dostala jsem i prujem, probiotika to zastavily, ale u některých antibiotik to chtělo i silnější probiotika.

klea81
3. zář 2019

@sudylichozrout a nebo kysané zelí je super, vyzkoušeno

klea81
3. zář 2019

@verace81 marmelády? 🤔Proč?

terka80
3. zář 2019

@hanickaver probiotika beru od prvniho dne s branim atb ale 3 hodiny pred nebo po atb tablete

makronka222
4. zář 2019

Ne neberu. Ani deti. Problem nebyl.

makronka222
4. zář 2019

@aselluska nemaj se brat soucasne, ale s 3-4h odstupem prece. Pak zamezuji probiotika ucinku antibiotik prece. To rekne kazda lekarnice a je to i v letaku

verace81
4. zář 2019

Prý je to na zabránění gynekologických zánětů které mohou vzniknout při užívání antibiotik.

aselluska
4. zář 2019

@makronka222 no však jo, a současně při léčbě ATB teda aby to bylo srozumitelný ... Dotaz zněl, jestli se mají brát při, nebo po léčbě, takže při je braný jako současně ...

hankamila
8. zář 2019

Pri dovolene jsou pro nas probiotika samozrejmost, letos je budu kupovat ikdyz budou deti brat antibiotika, myslim ze tomu se nevyhneme.

terkatqe
8. zář 2019
Uživatel terkatqe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkatqe.

Já je beru již v polovině mezičasu mezi antibiotiky a ještě týden do dokončení léčby. Dřív sem měla vaginální infekci a prujem a tohle mi zabralo. Používám Laktobacily 5 od Naturevii. Stačí jedna tableta denně.

jituli84
8. zář 2019

@terkatqe je u vás zajímavé oznámení: Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkatqe.

hankamila
15. zář 2019

Ano take probiotika bereme, naturevia.cz/e-shop/laktobacily-a-bifidobakterie/laktobacilky-baby-30cps-detail kdyz bereme antibiotika, bez toho si to uz nedovedu predstavit, hlavne u deti!!!

zindy
20. zář 2019

Bereme, i takto pred zimou, pri antibiotikach a tak, hlavne tedy u deti

merope
14. lis 2019

@jituli84 Tak se stačí podívat - hanickaver se vždycky na něco zeptá a terkatqe ji odpoví včetně přesné značky 😀.

merope
14. lis 2019

@jituli84 A větší fór je, že 16.8.2019 píše, že právě našla 2 čárky na testu a jak nakoupila kdovíco na webu otehotnet.cz - a 18.9.2019, že se jí nedaří se rozkojit a jaké mlíčko koupit a jednoznačně propaguje Sunar.

https://www.modrykonik.cz/forum/staram-se-o-detatko/umele-mleko-s-jakym-mate-nejlepsi-zkusenosti-2/
https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/snazime-se-otehotnet-2/

A roky nakupuje na e-kondomy.cz, ale v létě psala, jak tam nakupuje její sestra. Jen jsem nerozkódovala, podle jakého klíče vlastně ty reklamy na weby či produkty dělá 🙂.