Rakovina?

30. zář 2022

PROSIM VAS , jedna sa o rakovinu ? Prikladam zaznamy z vysetrenia . Ten basaliom ma uz rok , najskor si ho zacal skrabat nevedel co to je nesiel dlhu dobu ku lekarke az potom viackrat sa stalo ze dostal z nicoho nic horucky a na druhy den mu nic nebolo…tento zhubny nador metastazuje ak sa takto dlho nelieci ? Uprimne prosim potrebujem to vediet…som zmatena neviem co robit neviem bojim sa ci nema metastazy ked dlhe mesiace mozno pol rok a viac nesiel k lekarke 😥 dakujem moc…

biedronka10
30. zář 2022

O koho se jedná? Nevím poradit, ale držím palce ať to dopadne dobře.

cikitkapb
30. zář 2022

Jestli umím googlit, tak ano, jedná se o rakovinu kůže, konkrétně na trupu, bo v oblasti análu. Ale jak je to s metastázemi, to nemám tušení. Tolik jsem negooglila. Nicméně držím pěsti, ať tu mrchu porazíte. 🤞🏻

renat115
1. říj 2022

Ano, basaliom je zhoubný nádor kůže. Léčí se odstraněním, vyříznutím. Nevytváří metastázy, takže člověka nezabije. Ale může činit v místě výskytu komplikace.

werik153
1. říj 2022

Napíšu vlastní zkušenost v rodině - rakovinové znaménko na kůži, byla právě metastáze....poznalo se to právě vyříznutím a rozborem.

rencinka87
1. říj 2022

Babicka mela basaliom, za posledni roky myslim dvakrat, nevytvari metastaze, takze jedina komplikace je, ze se muze vytvaret opakovane, takze se casem to misto muze treba deformovat (takze spis “esteticky” problem) - tady podle te zpravy je to na zadech, problem to byva treba na obliceji. Ze znamych osobnosti to uz roky resi myslim ze Hugh Jackman.
Drzim palce, urcite to bude dobry 😊