Slabosti, nevolnosti. Zkušenosti? Co vám pomohlo?

26. pro 2021

Dobrý den
Už asi půl roku mě trápí nevolnosti po jídle. Na gastru mi našli žluč v žaludku - duodenogastrický reflux, dle doktora na gastru prý nejspíš nějaká porucha trávení. Začalo mi to častým hladem, třeba každou hodinu, pokud jsem se nenajedla, tak mi bylo na zvracení, hrůza. Dostala jsem kinito - pomohlo že prodloužilo ty intervaly, hlad jsem měla třeba každé 3-4h. Brala jsem ho tři měsíce a na nevolnosti stejně nepomáhalo, tak jsem už vysadila. Jenže vždy je mi zle - pocit na zvracení, buď hned po jídle, cca hodinu, hodinu a půl a nebo pak 2-3h po jídle, zase pocit tlaku na žaludku a na zvracení, přejde to až s pocitem hladu.
Vždy mi pomáhá poloha na levém boku, na právem je to horší - ale prý se nějak vracejí šťávy, tak prý proto 🤷🏻‍♀️
Po jídle mám často cca hodinu i slabost, vlastně buď je mi špatně od žaludku a nebo mám slabosti. Zimnice, slabost,…. Krev 2x - vše v pořádku, sono v pořádku, to gastro jak jsem psala….nevím jestli je to třeba překyselení, měla jsem ortanol a možná mírně zlepšení, ale měla jsem děsný průjmy po něm 🤦🏻‍♀️
Vysadila jsem mléko, už ho nejim nějaké 4 měsíce, lepek skoro také ne. Moje jídlo už tři měsíce je ryze a plátek masa a nebo žitná houska a šunka 😏… bojím se dát si něco jiného že mi bude ještě hůř.
Nemá někdo zkušenost? Jestli někdo měl, co to bylo a co mu pomohlo?