Špinění a bolest v podbřišku uprostřed cyklu

zuzalinkak
31. říj 2016

Možná hloupý dotaz, ale pan google mi zatím moc neporadil a nechce se mi hned klusat k doktorovi, protože s prckem je to krapet komplikovanější.
Od porodu mám menstruaci už víc než rok a víceméně vždycky na den přesně. Dokonce jsem se porodem zázračně zbavila opravdu bolestivých křečí během prvních dvou dnů menstruace, které jsem vždy trávila na práškách už od dvanácti (pro rýpaly - samozřejmě jsem to celou tu dobu řešila, ale pokaždé bezúspěšně). No každopádně mě teď zaskočilo špinění a bolest/menstruační křeče v podbřišku a to přesně uprostřed cyklu. Špinění je spíš slabé krvácení, protože jde o jasně červenou a menstruační křeče jsou sice asi tak tisícina toho, co jsem zažívala před porodem, ale cítím to a příjemné to není. Po dvou dnech to ustalo.
Na googlu jsem se dočetla všechno možné... od ovulačního krvácení, uhnizďování oplodněného vajíčka, oděrek až po rakovinu vaječníků!
Je to měsíc, co jsme přestali řešit ochranu a dáváme šanci přírodě pořídit Vášovi sourozence, ale že by to byl takový fofr, tomu se mi věřit nechce. Hlavně tohle z prvního těhotenství vůbec neznám.
Mám třeba počkat do příštího měsíce nebo si nezahrávat a valit na gyndu? Nezažila jste to některá?

smolisek
4. črc 2017

Teď mám úplně stejný problém. Zajímalo by mě, co bylo ve vašem případě příčinou?

zuzalinkak
autor
4. črc 2017

@smolisek Byl to polyp na deloze, který naštěstí odkrvacel s mesickama. Ale jinak by to muselo ven revizí.