Tvrdnutí břicha bez těhotenství. Je to možné?

1. kvě 2021

Dobrý den. Jdu pro radu. Myslíte, že by mohlo břicho tvrdnout i bez těhotenství? Už se mi to v minulosti párkrát stalo. Pak hodně po revizi to jsem přikládala spíše čištění a zavinování dělohy. Ale včera jsem měla náročný den. Prakticky 12hod v kuse jsem uklízela a strašně mi u toho tvrdlo břicho. Musela jsem si tam pořád sahat. Pak už i v klidu, tak jsem šla radši spát. Jsem cca 8DPO, ale to mi přijde na nějaké tvrdnutí brzo a navíc nepravděpodobné že by to bylo těhu, protože toho sexu bylo tento měsíc skromně 😁

alilali
1. kvě 2021

V listopadu jsme měli sex 2x, to bylo nejmíň za celý náš vztah a těhotná jsem, takže to, že sex byl málo, neznamená, že těhotná nejsi 😀 ale jinak ani, na tvrdnutí břicha by bylo ještě podle mého brzy.

ema90
1. kvě 2021

Bricho tvrdne i bez tehotenstvi, akorat to nejde citit. Protoze to, co je na tom brise tvrdy, je deloha. A tu 8dpo urcite citit nemuzete.

autor
1. kvě 2021

@alilali chápu, prvního syna máme z jediného sexu 🤣 takže možné to je. Ale to tvrdnutí je divné, měla jsem to fakt stáhnuté 🤔 počkám co přijde.

autor
1. kvě 2021

@ema90 no jako trochu mě to vyděsilo protože zdravotních problémů už bylo letos dost ... A jak říkám občas jsem si toho všimla už dříve....ale je to fakt stah, tvrdnutí. Jedno dítko už mám a to bylo přesně jak v těhu 🤔