Vaginální mykóza, pomohl vám Wobenzym?

slegr71
15. bře 2016

Pomohl někomu Wobenzym při opakovaných mykózach ? Chtěla bych si ho koupit, ale je celkem drahý tak abych nekupovala zbytečne.

dzungala
Autor odpověď smazal
Zobraz
slegr71
autor
15. bře 2016

@dzungala Tak já se snažím sladký nejíst. Ale je tím myšleno i ovoce nebo nějaký zdravější sirupy. Ryzovy, datlovy a tak. Dělám si ráno kaše z vloček nebo zelenino ovocny smoothie. Nějak nevím, co jíst a co ne. Cukr je ve všem.

dzungala
Autor odpověď smazal
Zobraz
dzungala
Autor odpověď smazal
Zobraz
slegr71
autor
16. bře 2016

@dzungala Děkuji. Už mě tu i někdo pozval do skupiny protikvasinkova dieta. Musím to nastudovat a pustit se do toho. Je to fakt hrozný. Jediny, co mě trochu povzbuzuje je, že v tom nejsem sama.

orilla
5. dub 2016

Mně tedy celkem významně pomohl Wobenzym nejen na vaginální mykózu. Ale začala jsem ho kdysi brát právě kvůli tomu.

ivis_b
5. dub 2016

@slegr71 mně nepomohl, brala jsem to obří balení a ještě než jsem ho stihla dobrat, tak jsem to někdy ke konci léčby stejně dostala... ani potom se nic moc nezměnilo. Delší prodleva byla, když jsem vysadila HA, ale pak jsem otěhotněla a mykóza se hned zase objevila.

babanci
5. dub 2016

Já to vyřešila jednou pro vždy. Protikvasinkovou dietou, vyčistila jsem střeva a játra a mám už 20 let klid.

slegr71
autor
5. dub 2016

@babanci No taky mě to napadlo. Ale nevím, zda budu schopna ji dodržovat. Je toho tolik, co nevím jestli jíst nebo ne. A jak dlouho jste ji držela.

@slegr71 cukr opravdu je skoro ve všem.. stejně tak bílá mouka, která kvasinky také přímo živí 😉 obojímu se ale lze vyhnout, jen ten první měsíc je trošku náraz - je třeba číst všechny etikety a opravdu mít před očima pořád svůj cíl 😉
kromě cukru a bílé mouky pak pH v těle zvyšuje nejvíc alkohol a stres... (u někoho také maso)
nejde o to dodržovat nějaká složitá pravidla, ale omezit co nejvíc cukrovinky a pečivo jako takové (nejen sladké).... to pak nahradit něčím zdravějším - ideálně zelenina (např. saláty s čerstvými bylinkami a za studena lisovanými oleji), oříšky, luštěniny...
věřte mi, že se to vyplatí a řeší to mnoho zdravotních obtíží 🙂

jinak ženské obtíže také souvisí s psychikou velmi úzce - typicky se třemi okruhy: nízká sebeláska - nedořešené vztahy s muži - dlouhodobé přetěžování se a nerespektování svého těla...
tady lze s úspěchem využít Bachových esencí, které výborně pracují s psychikou

babanci
5. dub 2016

@slegr71 Tři roky striktně. Pak jsem trochu zvolnila,občas porušila,ale fodnes se stravuji příkladně. Co jím hodně...ovoce,sle omezuji pšeničné výrobky a nesladím.

babanci
5. dub 2016

@bachovy_esence_poradna Ano,ta psychika....to je docela určitě pravda. Všechny nemoci začínají v hlavě.