Zánět křížokyčelního skloubení. Skoro nejde chodit?
Ahoj měla jste některá zánět křížokyčelního skloubení? Že skoro nešlo chodit?
@budouci_maminka a vy jste měla zánět té kosti?toho kloubu?
@insportline Mně to nejspíš způsobil rychlý porod a možná tlak při tlačení. Už v porodnici mě to začalo bolet a když jsem přijela domů, tak už jsem měla problém chodit, jak to bolelo. Asi týden jsem čekala, jestli to nepoleví, a pak jsem šla na obstřik o obvodnímu lékaři. Obstřik mi zabral minimálně, ale hned jsem se objednala na rehabilitaci. Takže 10 dní po porodu jsem začala s rehabilitací, cca měsíc po porodu mi dali tejpy na týden, pak po nějaké době znovu, a to mi moc pomohlo. S kočárkem jsem šla poprvé asi měsíc po porodu. Jinak jsem se belhala doma. Držím palce, ať vás to co nejdřív pustí. Bolest zad je šílená a člověka úplně odrovná i po psychické stránce..
@pavliin a na těch rehabilitacích to bylo cvičení a třeba nějaké elektroléčby? A také vás to bolelo i když jste dýl seděla? Pocit jako sedět na a šutru nebo takové tuhnutí jakoby?mě to teď už bolí i takhle po těch 4 měsících ☹️děkuji doufám v to
@1pomnenka jak se to odblokovalo? Ortoped mi dělal mobilozaci ale nepomohlo ani Dornova metoda

@insportline tak zanet je zanet, infekce, tu mi resily antibiotiky na zanet kostí, ale trvalo to teda nez se na to prislo.
Blokada je ze to je v nespravnem postaveni ktere te boli a to se resi prave cvicenim. Toho se mi podarilo zbavit po 2 letech pravidelne fyzio, nicmene ted se musim udrzovat stale a vic se hlidat. Kdyz jsem sla do hor na nekolik dnu s tezkym batohem tak jsem pak vecer musela zas rozcvicovat, citila sjem jak se mi zas blokada vraci. Nebo kdyz sedim prilis dlouho u pocitace nebo pri praci na zahrade a to mnoho hodin bez nejakeho protazeni, tak zas citim jak to najizdi, takze vraci se to a musim si davat pozor na pretizeni a pravidelne cvicit