Zavodnění během kojení

mh1986
6. črc 2017

Ahoj holky. Rada bych vedela jestli to ma i nektera zvas nebo jestli to nektera zazila a jestli jste to nejak resili. Ke konci tehu cca 33tt jsem otekla. Zadrzovala jsem hodne vody. Pisu ke konci tehu protoze jsem 35tt rodila. Ted po porodu kojim a vodu zadrzuju porad. Celkem dost rekla bych. Mam otekle nohy i ruce. A to tak ze i kroksy mi jsou nekdy fest. Posledni dobou pocituju ze se mi o hur dycha, ale jen obcas. Brutalne se potim, nekdy to i dost boli (ty nohy). U prvniho syna jsem rodila take 35tt, take jsem byla zavodnena, ale na 7tt jsem prestala kojit protoze jsem nemela mleko a presla na um a po case jsem splaskla.
Ted je druhemu synovi 14tt mleka mam dost jenze me trapi ty otoky co se tyce zdravotni stranky ... mela jste to nektera zvas? Diky za odpoved 😊

panickatlamicka
6. črc 2017

Co na to lekar?

mh1986
autor
6. črc 2017

Jdu zitra. Myslim si ze za to muze kojeni. Rozhazene hormony. Jen me zajima jestli to mel nekdo podobne 😊

jullli
6. črc 2017

Omezte sul a vice pijte. Telo se dava do poradku..

mh1986
autor
6. črc 2017

To delam ale vubec nic se nedeje ...

leneee
6. črc 2017

V porodnici nam radili na otoky pri kojeni hodne bilkovin-mleko a mlecne vyrobky-idealne zakysane,sunku,syry,vyvary a hodne pit.

mh1986
autor
6. črc 2017

To se taky snazim dodrzovat. Ale dekuju za rady. Uvidim jak zitra u doktora ...

zuzajulie
6. črc 2017

Mela jsem to hodne, uz jsrm ani nemocila. 86 pri porodu, 89 pri propusteni, za tri tydny 71. Velke otoky, bala jsem se. Udelali mi akorat echo srdce a sono zil a proste to tammimco muselo poradne utlacovat, nemela jsem skoro zadne bricho totiz. Pila jsem pak cosi z okurky, citronu, celerove nate a vecne hnat masazema otok nohou nahoru.

truespring
6. črc 2017

Mně otekly nohy až těsně po porodu, ale vážně strašně. Doktorka mi v porodnici poradila zvýšit příjem bílkovin - pomohlo to, cca za týden jsem měla nohy v původním stavu. Ale může jít taky o jinou příčinu. Držím pěsti, ať se to brzo spraví.