Závratě, točení hlavy, pocity na zvracení

janulkar99
21. kvě 2018

Dobry den, netusim co mi je?
30.4.jsem z niceho nic dopoledne mela pocit na zvraceni nic me nebolelo nic mi jinak nebylo za hodinu jsem letela na zachod zvracela jsem 3x pak uz nic vse se najednou ztratilo. Az do 4.5kdy se mi k veceru z niceho nic zacala tocit hlava myslela jsem ze to do rana prejde a nic druhy den to bylo jeste horsi k tomu silene pocity na zvraceni cely den ve dne i v noci me to budilo kolikrat jsem myslela ze omdlim, tlak v hlave (pripadalo mi to jako opice po alkoholu, nebo jako bych byla v jinem svete no nejak mimo), nekourim, alkohol jsem nepila a drogy zadne neberu. k tomu.nechut k jidlu, jidlo mi smrdelo, tocil se mi cely svet, treti den to zacalo az vecer ustupovat a vytratilo se to az po 5dnech. Hlava sebtocila v sede, leze i prichuzi porad. Navstivila jsem gynekologa na nic neprisel, ocniho taky nic a obvodniho ten mi pichl magnesko a dal to neresil ani odber krve nic, tlak mam taky dobry. Na neurologii jsem volala vezmou me az za mesic. Myslela jsem ze uz bude klid a 20.5.vcera sice daleko slabsi ale zas toceni hlavy cely den a jeste i dnes netusim, sem tam pocit horka ba lickach co tohle muze byt musim fungovat mam dve deti doma a z toho jedno mimi. Nemel prosim z vas nekdo neco podobneho

m fungovvhjjdoma fungovat mam dve deti doma a jedno z toho mimi. Proto prosim o radu.co myslire vy dekuj

ruzicka06
21. kvě 2018

@janulkar99 Já tedy nevím, nejsem dr. ale podle příznaků co popisuješ, bych to tipla na nějakou střevní virózu. Dost to teď prý řádí, co tak slyším. Těhu asi být nemůžeš, když jsi psala, že na gyndě jsi byla.

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@janulkar99 jj byla a i ultrazvuk delala a nic, menstruace byla a testy negativni. Prave uz netusim myslela jsem ze bude klid a ted zas horka licka a slabe toceni hlavy musim pockat na toho neurologa snad to bude jen prkotina

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@ruzicka06 prave zjistuji jestli nekdo nemel neco podobneho

ruzicka06
21. kvě 2018

@janulkar99 Mě se to už v životě také párkrát stalo, takové vícedenní nevolnosti. Ale ani jsem s tím nebyla u dr., když třeba nebyla horečka. Ale pro jistotu je lepší, že jsi u dr. byla. To chce klid, nějakou dietu, odpočívat a snad Ti bude za pár dní lépe. Určo je možný, že jsi od někoho něco chytla. Třeba jsi byla s někým v kontaktu a ani nevíš, že byl nějak nemocný.

ruzicka06
Autor odpověď smazal
Zobraz
ruzicka06
21. kvě 2018

@janulkar99 A u svýho obvodního dr. jsi byla? Nebo jen na tý gyndě?

priefi
21. kvě 2018

@janulkar99 nejspis Ti chybi horcik, mozna i vapnik (pokud budes zkouset oboji, musi byt rozesrup 2hod.mezi doplnky stravy). Pripada mi to jako urcite priznaky tetanie, takze by Ti to melo pomoci 😉 Kdyz Ti zacne zase takove nedobre, zacni si dychat do rukou (nebo papiroveho sacku) a dej si horcim. Muze se stat, ze i omdlis, nebo Ti bude na omdleni.

priefi
21. kvě 2018

Dej si horcik (mensi preklep)

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@priefi horcik mi pichly nejvetsi injekci ted u obvodaka a beru ho 3x denne a stejne se to vratilo spis mam strach o deti muz je kamionak a ja s detma sama na baraku

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@ruzicka06 byla na gynde, ocniho i obvodaku a na neurologii me vezmou az nejdriv za mesic

pavla555
21. kvě 2018

Tak me silene toceni hlavy tastihlo v prvnim tehu. A bylo to v leze a pozdeji v nemocnici jsem vypozorovala, ze je to jen na jednu stranu. Zvracela jsem a pak mi na neurologii zjistili, ze je to benigni polohove vertigo (je to takovej ,,krystalek v uchu,, co narusuje rovnovahu). A mam to porad obsas se to strati, ale uz jsem si ,,zvykla,,. Ono to prejde do 30sek a nebo se otocim. Ale asi vic Ti reknou na neurologii.

ruzicka06
21. kvě 2018

@janulkar99 Tak na neuro to bych ještě pochopila, že Tě třeba hned nevezmou. Ale obvoďák že Tě vezme až za měsíc, když máš potíže?? To je divný. Ale v dnešní době s doktorama je těžký, to je pravda. No ale jestli by jsi měla nějaké akutní potíže, tak na pohotovost můžeš vždycky.

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@ruzicka06 ne ze na.neurologii az za.mesic u obvodaka jsem.byla pichl.mi.magnesko

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@ruzicka06 to mas pravdu muzez akorat ta nemocnice hruza des ten krnov pristup hruza

ruzicka06
21. kvě 2018

@janulkar99 Jo je to síla v dnešní době s doktorama. I když ani v nemocnici kolikrát si nevybereš. Ta, co ji máme kousek od nás a kam spadáme, tak tam bych si nenechala napsat ani kapky na kašel!!

eldrag
21. kvě 2018

@janulkar99 kompletni krevni testy ti delali?

lenulik86
21. kvě 2018

Měla jsem něco podobného. Doktorka říkala, že je to z vyčerpání. Tehdy se můj 10mesicni syn budil snad co hodinu a prokojila jsem noci. Pomohly vysoké dávky hořčíku, snazila jsem se s dětma spát i po obědě. Trvalo to asi měsíc, pak to postupně přešlo. Takové problémy můžou být i od krční páteře. Pokud máš krev v pořádku a na nic jiného nepřišli, zkusila bych zajít k nějakému fyzioterapeutovi.

hojda
21. kvě 2018

Co ušní? To tělíško pro rovnováhu???

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@eldrag vubec.zadne testy krevni jeste jsem rikala ze.jsem prisla schvalne nanlacno a nic

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@hojda usni jsem nebyla

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@lenulik86 a jak poznam ze je to od krcni patere? Problem je ze ja neumim usnout pres den vubec

eldrag
21. kvě 2018

@janulkar99 tak to je velka chyba lekaře :( rozhodně bych na krevnich testech trvala, je to to nejjednodušší co mohl lekař udělat.

soleilll
21. kvě 2018

@janulkar99 V lepším případě krční páteř, ale může to být i horší diagnóza. Rozhodně běž na neurologii, tohle je tak na magnetickou rezonanci nebo lumbálku..

lenulik86
21. kvě 2018

@janulkar99 Doktorka ti neudělala krevní testy? Tak to bych tam naklusala zpátky, že je chci. Ono to může být opravdu "prkotina", ale jak už tu bylo řečeno, může jít i o něco horšího. S tímto bych se fakt nespokojila. Že je to od páteře pozná právě fyzioterapeut, ale i neurolog. Pokud má čas až za měsíc, zkusila bych jiného. Co mám děti, doktory neodkládám na později. Pokud máš takové problémy, je nutné je řešit teď a ne za měsíc. Zkus fakt jiného neurologa, klidně i v nemocnici, jestli máš nějakou poblíž.

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@lenulik86 prave to je nejlesi neurolog tady v nemocnici a chtel az v zari nejblizsi volny termin mel v zari ale uprosila jsem ho a nasel 24.6. Me tam nejak nacpal

janulkar99
autor
21. kvě 2018

@lenulik86 ne vubec testy doktor obvodni rekl vypada to podle toho co rikate na malo horciku pichnem magnesko a uvidime

janager
21. kvě 2018

Něco podobného jsem prožívala já a nakonec to bylo benigní polohové vertigo, ale zároveň i problémy s krční páteří. Nebyly to příjemný stavy, ale do 14 dnů to odeznělo. Měla jsem to už dvakrát. Blbý je to, že mě na to přišli až na ORL, ve speciální otoneurologické ambulanci, kam jsem měla doporučení z neurologie, kde jsem byla na pohotovosti (takže jsem nečekala XXX týdnu, ale asi "jen" 8h v čekárně).

janulkar99
autor
22. kvě 2018

@janager a taky vam cervenaly licka kazde rano kdyz se vzbudim mam pasek pres lico noc a druhe a jak kdyby takove horko na tech licach kazde rano to mam a az tak do obeda minimalne

janager
22. kvě 2018

@janulkar99 tak tohle se u mě nedělo. A jak to vypadá dneska? Jinak jestli to chápu dobře... praktik s vámi nic nedělá a na neurologii jdete cca za měsíc? Žádné odběry a vyšetření jste neměla?

kaczorka
22. kvě 2018

@janulkar99 Měla jsem něco podobného a zjistili mi tetanii,zkuste se teď vyhnout kávy a kofeinu, u mě to jsou spouštěče těchto stavů.. Každopádně bych zašla na podrobné vyšetření na neurologii.