Zesvětlující krémy na pigmentové skvrny - pomohl nějaký?

hlavinka
14. led 2013

Ahoj, mam pigmentove skvrny i pres to, ze se mazu kremem s vysokym UV.
Vyzkousela jsem uz sera od Biodermy a L´oreal, ale bohuzel marne. Pomohlo Vam neco? Chtela bych zkusit Idealii serum od Vichy, ale nevim, aby to zas nebyly vyhozene penize. Diky moc za typy.
Hanka

leeloo16
14. led 2013

Ahoj, ty pigm. skvrny jsem měla ale z těhotenství, po porodu dlouho nemizely a tak jsem používala od Clinique, Even Better. Určitě mi to na obličeji pomohlo.

dagmik
14. led 2013

Bioderma mi pomohla jen lehce a dočasně, může to být a bývá to dost často způsobeno hormonální antikoncepcí.

zlatelevizeedna
14. led 2013

Na jizvy po akné mi kožařka doporučila pigment lightening gel od NeoStrata a moc pomohl. Primárně je určen na pigmentové skvrny, takže by ti mohl pomoct. Když se s ním mažeš přes den, je potřeba se zároveň mazat něčím s UV filtrem.

kalo
14. led 2013

na pigm.skvrny z antikoncepce...pomohl Pigmentoceutical (stál tuším kolem 600,-Kč)

kamiveverka
1. únor 2018

Ahoj, pigmentové skvrny bělí úžasně vitamín C, měla jsem ho v séru, potírala jsem skvrny 2x denně, mě zabral Vitac infusion od Minceru. Taky jsou skvělé náplasti se slunečnicemi, lepí se kolem očí, tam jsem měla skvrny nejintenzivnější. Vyrábí je značka Purederm, má i jiné výrobky na skvrny, důležité je, že je efekt vidět. Taky je skvělý lékařský laser, ale ten je dost drahý, jedno ošetření stojí kolem 5 tisíc korun, to si může dovolit málokdo...🙄