Zkušenosti s urinoterapií. Má někdo?

europa00
2. zář 2020

prosím je zde někdo kdo se vlastní močí léčil a vyléčil?
jak se to vlastně všechno připravuje?

Jsem už tak zoufalá s gynekologyckýmiproblémy konkrétně streptokokem alagaciae, že bych se upsala i dáblu...atb nezabírají nezabírá vlastne nic...žiji s nepřetržitou bolestí poševní sliznice...je to tak na skok z okna.
štoková vakcína taky nezabrala jen se mi stav zhoršil měla jsem špatnou odezvu v podobě teplot, bolesti kloubů a migrény.

nevím jak už dál

levandule_k
2. zář 2020

Nemáš toho streptokoka v těle úplně někde jinde? Jinak známá měla problém se zubem, to se jí projevovalo gynekologickými potížemi, také ji na gyndě zjistili streptokoka a atb na něj nezabírala. Po přeléčení zubu, potíže zmizely.

S urinoterapií zkušenost nemám.

jana_zofie
2. zář 2020

Zkusenosti nemam, takze mi asi nebudes verit, kdyz ti reknu, ze je to blbost. Jednomu ale ver: jestli mas streptokoka na posevni sliznicitak nikdy, NIKDY nenacuras tak, abys ho nemela i v te moci. To nechces pit, ver mi.

europa00
autor
2. zář 2020

@jana_zofie vidíš to ně ani nenapadlo...v moči ho naštestí nemám, ale asi by se to mohlo infikovat. no na pití si fakt netroufám, četla jsem o výplachu právě, s tím , že se to nějak převařuje odpařuje...ještě nemám moc informaci, teprve hledám.

europa00
autor
2. zář 2020

@levandule_k ahoj mám ho v pochve a asi i děloze..partner ho měl dlouhé roky v krku nedelal mu potíže...nakazoval me 5 let v kuse horem spodem..jenze to nikoho nenapadlo..koncila jsem na pohotovostech s takovymi ataky v krku a teplotami ze me malem trefilo..stery se nikdo neobtezoval...dríve se projevolval pouze boleti pri styku..brlaa jsem to jako ze to je nasledek po kyretazich (potratila jsem nekolikrat prave kvuli tomu) vi se to az ted drive to nikoho nenapadlo testovalo se snad na vse...krom toho teda...takže jsem koncila treba 6 x z rok na atb, nenapadlo by me ze ma pritel steptokoka v krku jeste alagaciae...proste mazez už to mam chronicke a nepomaha absolutne nic...zpusobilo mi to takove zanety a srust + kyretaze ze uz nemuzu mit deti..a ted ani zadny sexualni zivot jak me ta sliznice boli..doktori jsou bezradni..vsechny nadeje jsem sazela na vakcinu...je to jeste horsi s vedlejsimi ucinky. nekdy mám pocit že jestli mi opravdu brzy nekdo nrpomuže ze bud se fakt zachovam nejak zoufal nebo skoncim na psychiatrii...doktori si vubec neuvedomuji so jake situace me svou laxnosti dostaly,,,je to pribeh opravdu na dlouhou. tím že jsem nikdy nremela ty doprovodne priznaky jako vytoky a zapach se se mnou nikdo nebavil...všechno jsem si musela vyřvat všechny vysetreni..nás plodu, genetiky imuno, všechno ...a ted se ukazalo ze za vším stal pitomy streptokok...ani partneruv doktor kdyz mu ho nasel ze steru v krku neprikladla za dulezite mu tuhle informaci sdelit a pouze mu rekl ze ma anginu...proste chyby na všch frontach..a ja už jsem tak v hajzlu, ž e si to málokdo umí představit...cítit bolest 24 hodin denne, jeste spodku, totalne mi to borti zivot

levandule_k
2. zář 2020

To je mazec, kdo nezažije nepochopí. Vzhledem k tomu, že jsi měla hodněkrát atb, zaměřila bych se ještě na ozdravení střevní mikroflóry. Myslím, že ji musíš mít strašně zlikvidovanou, pokud není správné bakteriální složení, množí se tam různé nepřátelské bakterie.

Pokud jsi nezkoušela, zkusila bych sedací koupel z řebříčku obecného a plus ho pít.

jana_zofie
2. zář 2020

Pokud ho máš v děloze, tak to s výplachy čímkoli (a urinoterapii fakt nevěřím) asi nebude mít příliš úspěch. Nevím odkud jsi ani jestli jsi zkoušela nějakou jinou gynekologii, jestli by ti třeba nepomohli tam. Zajít, celé odvyprávět, klidně se i rozbrečet, jestli to pomůže. Mám takový pocit, že některé vleklé záněty se dají řešit i laparoskopicky, když ATB klasickou formou selžou...
Ale jako tyhle diskuze mi čím dál častěji ukazují, že je třeba si všechno hlídat nebo si pohlídat, že má člověk dobrého lékaře. Některé věci bych pomalu nevěřila... Pak se má člověk divit, že lidi potom naletí šarlatánům a utratí hromadu peněz za něco, co jim zdraví ještě víc zničí. Když mají pocit, že je klasická medicína nebere vážně...

europa00
autor
2. zář 2020

@jana_zofie ahoj problem byl ze jsem byla tehdy u 3 gynekologu a všichni se mi vysmali...mela jsem zamlkle tehu poslali me na kyretaz a od te doby jsem v hajzlu...takže revize delohy oslabena imunita psychika v prdeli..a uz se to vezlo..svemu doktotovi jsem rekla ze krvacim vzdy tyden pred menses pri pohlavnim styku..pry to neva že muzu klidne tehonet..dala jsem pauzu 3 mesice a hned otehotela a hned potratila krvaceni opet mimo cyklus trvalo pul roku...nikdo to neresil...ptala jsem se xx doktoru jestli mi nemohli tu delohu kyretazi poskodit..vsichni se jen smali ze jsem blba..zanet děloh je napadnout mohl..me ne protoze jsem nemela vytoky atd jen neprijemy pocit u sexu..to mi rekli ze je to tim co mam za sebou...pak jsem uz potratila potreti, prisl ovejcovody a jsem timto neplodna...to ze mam streptokoka a dalsi bordel se zjistili po 4letech...predavlli jsme si to s partnerem...jsem v rukou skveleho imunologa...zkousimetu vakcinu bohjuzel mam na ni reakci, byla jsem v rukou super gynekologa co mi odstranil srusty zpudsobene kyretazemi a zanety v deloze...ale s timto si nikdo nevi rady...nepomahaji probiotika nic..zadne vyplachy, zavadeci cipky niiic...už proste neví co vice udelat jakobychom vycerpali vše..nevim už jak dal.-.chtela jsem jestep odstoupit nativni cykluc IVF ale v tomto stavu je to nemozne..je mi 37 let..uz moc casu nemam na kvalitni vajička atd.

littleice
2. zář 2020

@europa00 ahoj, nevím zda ti to na tvůj problém pomůže ale aspoň za pokus by to stálo...zkus si objednat od naturgyn tělísko Scarlett, jsou 2 v balení a obě (dle návodu) použij. Já měla dloooouho problémy s kvasinkami a byla na nervy a toto mi opravdu zabralo a od té doby byl klid. A když jsem pociťovala jistě nepohodlí tak jsem rovnou dala kuličku na 3 dny a zase pohoda.
Z mě zkušenosti první den je takový nejtěžší, je to nepohodlné a tak ale pak lepší a úleva. Držím palce 🙂

galatea_a
2. zář 2020

@littleice Už se nevyrábí, stáhli ho z trhu :(

littleice
2. zář 2020

@galatea_a to je ale škoda, to mě.mrzi

maudd
2. zář 2020

Kůru lichořeřišnicí jsi zkoušela?

europa00
autor
3. zář 2020

@maudd mám v kapkách ale nezabírá to...brala jsem intenzivne...i s pauz ktere má mít..a nic...problem asi bude v tom ze nejspise mám v tele neke zapouzdřený zánet, neví se kde..je to jedna z variant- jelikoz k reinfekci už nedocházi od partnera.
v patek to jsu zase resit uvidím co vymyslí, snad se to někam pohne

levandule_k
5. zář 2020

europa00 Jestli je jedna z teorií zapouzdřený zánět, opravdu zkus zubaře, ať ti udělá důkladnou prohlídku, rentgen. Můžeš tam mít skrytý zánět, jinak je to hledání jehly v kupce sena. Pak bych šla na tvým místě cestou posilování imunity, aby se tělo eventuálně dokázalo toho zbavit samo.

Když už jsi zkoušela cokoliv, zkoušela jsi i bylinkové sedací koupele, aby se ti aspoň ulevilo od bolesti?

europa00
autor
6. zář 2020

@levandule_k ahoj zuby mam v poradku...tam se dělal rentgen cele hlavy jestli nemám něco v dutinách..já před 20 let neměla zubní kaz..tom mam vše v pořádku...zkouši stimulovast imunitu práve vakcinou ale musime snizit davku protože jsem měla špatnou reakci...sedaci koupele ješte ne ted rekonstrujeme koupelku a ve spodnim byte mám jen sprcháč...koupila jsem nějakou gynekol sul..tak pak zkusím

lisianne
18. únor 2021

A co Wobenzym? Jak pokracujes?