Zlomený malíček na noze. Máte zkušenost?

natyy34
3. lis 2022

Hezký večer. Potřebovala bych prosím poradit. Manžel si v Pondělí zlomil malíček na noze, spadl mu na nohu paleťák. Byl v nemocnici, udělali rtg, potvrdili zlomený malíček, na dvakrát mu malíček rovnali. Nohu měl nateklou na malíčku kde mu tekla krev. V Pondělí má přijít na kontrolu. Včera jsem si všimla, že mu noha začala otíkat, takhle na nárt (viz foto) a dnes to má takové. Bolí ho to o trochu víc a je to víc nepříjemný, říká, že ho nebolí ani tak ten malíček jak přímo na tom fialovým. Nemáte někdo zkušenosti prosím?

kurpilova
3. lis 2022

JÁ JSEM SI NAKOPLA MALÍČEK O ROH SKŘÍNĚ...nebyla jsem ani u lékaře jen jsem si malíček přilepila dohromady se čtvrtým prstem ...modřinu jsem měla až na vnějším kotníku...chce to jen něčím mazat na modřiny,já měla BODYFRESH OD JUSTU...

natyy34
autor
3. lis 2022

Ok, díky za odpověď.

blondynka400
3. lis 2022

@natyy34 to je normální. Na tu modřinu doporučuji Traumaplant. Jinak s tímto není potřeba chodit k lékaři, se zlomenými prsty si člověk v pohodě poradí sám doma.

azanka
3. lis 2022

Taky jsem si pořídila, nateklé jsem to měla podobně. Bolelo mě to ukrutně dlouho, šest týdnů určitě. Ještě teď o tý zlomenině vím, a to už je to pět měsíců.