Zubař na Praze 4, znáte dobrého?

junijuni
11. říj 2013

Znáte prosím někdo dobrého zubaře nebo zubní kliniku na Praze 4? Chci takovou tu běžnou péči, ale taky aby dělali estetiku (protože si chci nechat upravit jeden trošku ulomený zub) a ještě rovnátka (která chci potom až budu mít vše ostatní v pořádku). Nevíte někdo kde by to zvládly? Když to nebude Praha 4, tak aspoň někde blízko ať tam nemusím lítat přes celou Prahu 😉
Moc děkuju za rady

katchula
11. říj 2013

@junijuni Můžeš to zkusit tady (Praha 4 Háje): dental-image
já tam chodím a 100% spokojenost 😉 Estetiku dělají určitě, rovnátka tedy nevím... nejlíp bude tam brnknout 😉

ladie
11. říj 2013

MUDr. Renata Pomazalová, Dačického 9, je to hned u metra Pražského povstání. Fakt super. Já se zuby nemám problém, ale manželovi vrtala několik kazů, spravovala ulomený zub... Fakt super. Mladá ženská, "od rány", pracuje jemně, všechno vysvětlí...

kacka1_novotna
15. říj 2013

Určitě Dental Office H33, já od nich mám neviditelná rovnátka a drahoušovi dělali zubní implantát (@ladie: snad ten Váš nechodí taky na box 😀 ). Je to na Pankráci.
Tady si můžete i přečíst nějaké recenze na ně: http://www.lekari-online.cz/lekari/dental-offic...

misamac
6. říj 2014

@ladie Dobrý den, chci se zeptat k té zubařce paní Pomazalové, to je soukromá zubařka? Mám soukromého zubaře, je sice precizní, ale nemožný se doplatit, děkuji.

ladie
6. říj 2014

@misamac normálně na pojišťovnu. Takže klasicky poplatky 30,- preventivky zdarma. A doplácí se za "lepší" plomby, jako u všech zubařů.