Soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS

24. bře 2014
Soutěž skončila
Proto se do ní nedá zapojit. Podívej se na probíhajíci soutěže.

Přehlídka nových jarních kolekcí kočárků, autosedaček, dětského oblečení, vybavení nebo hraček, přesně tak bude vypadat jubilejní 10. ročník jediného odborného veletrhu pro děti a jejich rodiče v Čechách FOR KIDS.

Připravili jsme pro vás soutěž o 30vstupenek na veletrh, který proběhne 3. – 6. dubna 2014 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Pravidla soutěže:

Do soutěže se můžete zapojit během následujících dnech, tedy od 24.3. do 30.3. 2014. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Soutěžím o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS”.

2. do alba si vložte fotku FOR KIDS. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: https://www.modrykonik.cz/blog/soutez/album/sou... Uložte váš link na váš fotoblog.

3. napište pod fotografii krátký text, na co se na veletrhu nejvíce těšíte, proč se na něj chystáte?

4. napište tuto krátkou zprávu o soutěži do svého fotoblogu. "Ahoj, na modremkoniku.cz nyní probíhá soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS. Přidej se i ty!".

5. následně do fóra pod téma "Soutěž o 30 vstupenek na veletrh FOR KIDS" uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.

6. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu od 24.3. do 30.3. 2014. Přesně o půlnoci se soutěž skončí.

7. následně tým lidí z Modrého koníka vybere výherce pomocí jednoduchého rozpočítavadla (z důvodu možných kalkulací, uveřejníme po ukončení soutěže). Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, konkrétně 31.3.2014. Odměněno bude celkem 15 maminek, z toho každá získá 2 vstupenky.

Více informací o veletrhu FOR KIDS: www.forkids.cz

soutez
autorModerátor
31. bře 2014

Hezký den, gratulujeme všem zůčastněným maminkám. Díky nízké účasti, vyhráváte všechny 🙂 Gratulujeme. Pošlete nám prosím mailem v internéí poště své adresy k zaslání lístků.

Zdraví modrý koník