Nabízím oblečení, zájemkyně se pak už neozvou

sabulinka2016
15. čer 2017

Holky ,nabízím v okolí kde bydlím oblečení po holčičce ,i něco po mně za pár korun ( bohužel postava po porodu není co bývalo ) 😒
Dám inzerát ,ozvou se mi zájemkyně ( upozorňují že je od vidění znám ,i se pozdravime když na sebe narazíme ve městě ) ,reaguji zpět ,a potom už jen čekám.
Když už oni po pár dnech zareagují že dojde na předání ,i na čase se domluvíme ,nicméně tam to končí ...po pár dnech píšu zas zda mají zájem ,nebo posílám dál ,znovu čekám ..a pak už neozvou .Připadám si jak krá...😠 a to jim vycházím vstříc i s tím že jim to dovezu na určitý místo .
Jednu z nich jsem potkala ve městě dělá že mě nevidí ,a přechází v dáli na druhý chodník .Můžete mi vysvětlit co to je ? Chci vědět vás pohled na věc .Díky 🙂

panickatlamicka
15. čer 2017

@sabulinka2016 v euforii si veci zamluvi a pak jim je blby priznat, ze nemaj penize (cekaj na rp), nebo si to rozmyslely. A maj blby pocit z toho, ze se ti ,,zavazaly" a zklamaly. Doporucuji nenabizet „sluzby navic" a co nejvic ksefty ohranicovat datumem a casem. Nespokojit se tedy s „ja se vam PAK ozvu", ale urcit si sama(pokud maminka nenabidne termin sama): Dekuji za vas zajem, predani veci lze 10.7. v 11-12 h v te a te kavarne, hernicce...u me doma..(to uz si vyber sama)/

lv
15. čer 2017

I termín, do kdy se ti má ozvat, třeba "na zprávu čekám 2dny, pak nabízím opět k prodeji". Když se neozývá, neptat se, jestli zájem trvá..
Je to všude, vše své jsem smazala a rozdala, či rozdávam dál, abych si dělala nervy s kousky za 40kč mi za to nestojí.

sabulinka2016
autor
15. čer 2017

Já to jen nemůžu pochopit protože já vždy když něco kupují i když jsem k.o. vždy na smluvenou schůzku dorazím a beru to jako smaozrejmost .

mlynkova85
15. čer 2017

To nic není já nabízela zadarmo po dětech hračky z modelíny playdough. Bylo toho poměrně dost. No ozvala se mi jedna paní že si to vezme měsíc jsem to měla v práci tak jí píšu jestli to ještě chce joo já tam pošlu mamku nebo ségru. Další měsíc se nic nedělo tak jsem to pak věnovala jedné mamince . Taky to nechápu. Nevím jestli neumím prodávat nebo co. Pak jsem nabízela knížky Mickeyho klubík máme všechny pán já to beru a když mělo přijít na předání tak mi řekne a onivk tomu nejsou DVD? Hlavně že jsem mu psala že prodávám pouze knížky že DVD si zatím necháváme takže z obchodu sešlo a leží mi to stále doma protože už jsem neměla chuť to znova dávat na internet.

kaja2016
15. čer 2017

@sabulinka2016 Ono je to lepsi asi postou a platba predem. Me se to taky stalo driv, kdyz jsme se stehovali a prodavala jsem nejaky nabytek prez bazos, rekla bych, ze tak 1/3. Postav si to tak, aby te to vubec neomezovalo, lidi jsou ruzni, ale muze ti to byt sumafuma, nenech si tim otravit naladu🙂

yerry
15. čer 2017

@sabulinka2016 a právě proto už vstříc vycházím Málo kdy... z aky prodávám co se dá za pár kaček... říkám si že někdo nemá na nový, a i když prodávám se ztrátou, je to pořád lepší než vyhodit... ale po tom co jsem jedné paní držela kočár 4 měsíce jsem vyléčená, ona si ho sice nakonec vzala ale psala jsem ji pořád.... a nebo TR ajove co mi píšou že by kouoily ale třebas na splátky (naposledy to byl balíček věci za 150 Kč) tak na to nemám nervy..
Proste - chceš? Tak Ano domluvíme se, nekomunikuje? Tak Dávám dál.....
Myslím že je to všude stejné....

sabulinka2016
autor
17. čer 2017

@yerry to znám taky jestli jim nemůžu počkat 14 dnů .
Už nebudu tak hodná a naivní . Max. 2 dny a pouštím dál.
Já to samé kupují dražší věci v dětských obchodech třeba tepláčky za 250,- a když je dám za 100,- tak si všichni tukaji na hlavu ,a že je to moc .

yerry
17. čer 2017

@sabulinka2016 no právě... Já jsem to udělala tak že vždy udělám balíček, cca 10 věci za 150 Kč.... Vím že je to pod cenu, mám některé věci opravdu moc krásné a některé takové co u nás nejsou, mám kamarády a rodinu v Irsku, Německu a v Americe....ale za tu cenu mám prodáno hned a zájemců hodně....

majus6
18. čer 2017

Zjistila jsem, ze je lepsi davat veci za penize nez zadarmo, pokud je to extremne levne, tak se ti ozvou casto lidi, kteri nemaji slusnost v komunikaci. Davala jsem svetlo a vetrak za odvoz - nekolikrat pani slibila, ze prijede a neprijela, az jsem to dala jinemu zajemci, tak mi jeste vynadala. Pak jsem prodavala tezkou betonovou skruz za 100,- /i kdyz manzel za to nic nechtel/ a prijeli si hned a jeste dekovali, tech zkusenosti v tomhle smeru mam vic. Levnych a zadarmo veci si lidi casto nevazi. Obleceni zatim neprodavam, budu ho davat segre nebo kamaradkam, za par korun, co bych za to dostala s tim po meste jezdit nebudu, bych projela vic na listku 🙂 .

astyna
18. čer 2017

Problém s tvým zklamáním je ten, že očekáváš to samé, co sama děláš. Pak jsi zklamaná a i naštvaná, že jsi ztratila fůru času. A zbytečně.

Já jsem kdysi byla taky taková - jsem z Prahy, takže osobní předání bylo častější než pošta. Ale už to nedělám. Pokud za mnou holčina nedojede sama, nikam nejezdím. Jela jsem třeba přes půl Prahy jen, abych předala přebalovací tašku - holka se 2x omluvila, potřetí ani nezvedla telefon. Já jsem ztratila cca 3h času. Služby navíc už fakt ne. Pokud o to někdo stojí, dojede si sám.

Dobré je dělat i rezervace za 50% ceny. Pokud je to dražší věc, vyžaduju pro rezervaci půlku ceny dopředu. A ozvou se fakt jen ty, které to myslí vážně a aktuálně na to mají.

sabulinka2016
autor
18. čer 2017

@astyna
Pravda .Taky mi to přítel říkal když sem se mu snažila vylíčit z čeho sem na nervy a co opravdu nechápu .
A řekl mu ,si moc hodná na všechny ,sér na ně,jejich smůla 😁