• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Lučina v těhotenství, mohu ji, či škodí?

5. července 2014 
Mohu se zeptat, i kdyz je toto druhe tehu, a mela bych asi byt zkusena tehule, mam dotaz ohledne luciny v tehotenstvi. Mohu ci skodi? Bojim se nakazy listerie.
5. črc 2014 v 11:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
Úplně v klidu.
5. črc 2014 v 11:34  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí (2)
potencionálně nevhodné můžou být sýry s plísní, takže typu niva, hermelín..lučina ne.
Každopádně já jedla všechno a s chutí.
5. črc 2014 v 11:34  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
autor
@lv
@frantiska85
Holky, diky, pripadam si jako magor.....
5. črc 2014 v 11:36  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Ja lucinu v tehotenstvi milovala :slight_smile: U prvniho jsem se vyhybala tem nebezpecnym potravinam a u druheho jsem si ke konci dala i ten hermelin :wink:
5. črc 2014 v 11:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
A já si dala v těhotenství Hermelín a světe div se, žiju já i syn :stuck_out_tongue_closed_eyes:
5. črc 2014 ve 12:07  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí (3)
Ono jde hlavně o to, aby sýry byly z pasterizovaného mléka. Taky jsem měla strach, ale teď už to neřeším. A jím na co mám chuť :slight_smile:
5. črc 2014 ve 12:13  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@styna87 Přesně tak, záleží na pasterizaci. V Česku jsou všechny průmyslově vyráběné sýry vyráběné z pasterizovaného mléka, takže v pohodě. Problém by mohl být třeba u francouzských sýrů - takový camembert nebo roquefort se vyrábí z nepasterizovaného.
5. črc 2014 ve 13:21  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tvůj příspěvek