Ublíží polykání spermatu plodu?
Ahojte, asi se mi bouří hormony, jsem ve 4.měsíci těhotenství a jsem si ve všem taková nějaká nejistá 🙂 Ráda bych se zeptala, myslíte, že polykání spermatu v těhotenství nemůže mimču nějak ublížit?

•
14. kvě 2009Krásně jsem se zasmála.. 😃 😃 😃 😃
0
Odpovedi typu, copak mas miminko v zaludku trosku nechapu, protoze potrava muze plodu ublizit, protoze je miminko zivene pupecni snurou a placentou a bohuzel placenta vsechny skodici latky neumi prefiltrovat,proto si tehotna musi davat pozor co ji, protoze i kdyz neni dite v zaludku, krmi ho ta matka! Jinak muzsky ejakulat obsahuje vapnik, zinek, horcik, sodik, fruktozu a vic jak 400 druhu bilkovin, neni tedy nebezpecne v tehotenstvi ejakulat polykat, ma toto slozeni, aby co nejdele vydrzeli spermie na zivu 🙂
@monulle86 už je to přesně 4 roky stará diskuse, tak už asi všichni vědí.-).
ublizit asi ne, ale kdyz to spolknes stanou se ti z toho dvojcata, trojcata ..kdo vi .... 😃 😃 😃
@piskac pokud nekdo ceka dite mel by znat fungovani reprodukcniho systemu , funkci pohlavnich organu apod... informaci co je sperma a co obsahuje s tim prirozene souvisi 🙂
@veronicka89 no to asi jo no, každopádně je mi ji trochu líto, když se ji každý vysmívá...
Začni psát odpověď...

Odešli