Vitariánství v těhotenství, co na to říkáte?

anjelicekdanielka
29. kvě 2013

co rikate na vitarianskou stravou v tehu? Stravujete se tak nekdo?

ange_de_la_morte
30. kvě 2013

Já osobně zastáwám názor že člowěk je wšezrawec - tělo by mělo tedy dostáwat i maso, mléčné wýrobky, luštěniny. Co se týče stylu upráwy ( wše čerstwé) - to je spíš plus witariánstwí oproti běžné kuchyňské úprawě. No prostě ať si každý jí co chce, ale to dítě se rozhodnout nemůže takže si myslím že by mělo dostáwat wše co potřebuje. Nejsem uplně přesně znalá weškeré skladby potrawy witariánů ale podle toho co o ni wím usuzuji že nemůže pokrýt potřebu tak rychle se wywýjícího plodu , potažmo kojeného dítěte a tedy přeswědčení ať už je odůwodněné jakkoliw by mělo jít během těhotenstwí a kojení na druhou kolej. Stejně tak jako nesouhlasím s tím když rodiče wegetariání dítěti maso nedají ani zkusit - podle mého názoru by dítě wegetraiánů mělo možnost od mala jíst maso ( kwalitní) a samo se rozhodnout zda bude stejně jako rodiče wegetariánem nebo ne - stejně to wídím s jakýmkoliw jiným stylem strawowání. Ber to prosím pouze jako wyjádření mého názoru a omlouwám se za použíwání ,w, - nefunguje na kláwesnici jednoduché

tumovamisa88
3. srp 2013

S vitariánskou stravou bych začala až po porodu, spíše po skončení kojení. Při této stravě se tělo očišťuje a veškeré toxiny a další "bordel" by se mohl dostat k miminku. Ale částečně se takto stravovat nevadí.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru