Co mám koupit mamce k 50tým narozeninám? 🙂

ajanca
7. kvě 2010

Ahoj Všem, holky, co byste, prosím, poradily koupit mamce k 50tým narozeninám. Pořád mi nic nenapadá, šperky neocení, zaplatit jí dovolenou je trošku komplikovanější, sama by nejela a museli bychom na rychlo někoho k ní shánět, kdo by jel s ní, bydlí na vesnici v rodinném baráku, ale má už snad všechno, co by tam využila. Vůbec nevím co, za ty léta, co se jí pořád něco kupuje, jsme už snad všechny možnosti vyčerpali. Co tak kupujete vy? Že bych si z toho vzala příklad🙂.

editah222
7. kvě 2010

U nás se mamince kupuje klasika - šperky, kosmetika, parfemy, značkové oblečeni, tatka kupuje spodni prádlo... Ale moje mamka je velká parádnice a všechno tohle oceni. Pro maminku nemám s nákupama problém.

Kámoška dala svoji mamince měsični uklid domu a žehlení. Je ji mamka z toho byla opravdu nadšená. Jiná zas dává dárkové koše s jidlem, které by si maminka sama nekoupila a také nějaké dobré vino. Nebo poukazky na kadeřnika, kosmetiku, masáže.

Pro mě vždycky byla ořišek tchýně. Manžel řikal, že oblečení a takové ty blbosti nechce a tak jsem každý rok vymýšlela něco do domácnosti - myčka nádobí, pekárna, novou sadu talířů nebo dovelenou. Vždycky mi připadalo, že se ji to libi, ale citila jsem, že to neni ono. Loni jsem jeji narozky zazdila (rodila jsem) a tak jsem potřebovala něco honem honem, darovala jsem ji svetřik a halenku. To bylo radosti 😀 😀 TAkže teď už manžu ignoruju. 😉

misi78
7. kvě 2010

Ja davam mamince poukazky na masaze, hodinky, knizky nebo dovolenou, ale musim jet s ni 😀 Nebo poukazky na obleceni nebo do sportu? Sportuje maminka? Nebo co predplatne nekam do divadla nebo listky na muzikal?

pavlina05
7. kvě 2010

Nějaký komplet od Swarovski 😉

klara.t
7. kvě 2010

Co nechat namalovat portrét jejich dětí, vnoučat, oblíbeného pejska apod.?

berenika39
7. kvě 2010

my jsme se složili a ke kulatinám koupili takový ten super kávovar, na presso, mamča ho chtěla. celá rodina pátrala, volala, co koupit....tak každý přispěl a dali jsme jí společně to, po čem toužila a nemohla si to dovolit.

martimarti
7. kvě 2010

Co něco originálního? 🙂 🙂 🙂 🙂

http://www.fler.cz/zbozi/vzpominkova-deka-127003

http://www.fler.cz/zbozi/patchworkova-deka-foto...

Je to sice moc penízků, ale jako nápad výtečné...a zaručeně vzbudí obdiv 😉 🙂 🙂

Nebo co nějaké předplatné oblíbeného časopisu?

ajaksas
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
martina678
18. říj 2015

fuh no celkem komplikovaný výběr pro maminku, teda, náročná maminka. Já osobne si myslím, že prece k tým 50 by každa žena ocenila něco památnýho. Šperk se k žene hodí v každém věku!! Já k 30 od manžela chci náušnice, už jsem si tajne jedny i vybrala, od Rýdla, už jenom nenápadne mu to podsunout, nech si toho všimne :D jinak ty památní věcičky je taky moc dobrej nápad!!! V takém věku už i je na co vzpomínat, ale zrovna ta deka se mi nelíbí...zabalit si v zime nohy do hlavy někoho z mé rodiny...co ja vím :D :D o spíš né :D raději hezký fotoalbum nebo obraz nebo něco takového...