Co na Vánoce skoro 3 leté holčičce?

leonka24
5. zář 2011

Pomalu, ale jistě se nám blíží Vánoce. Vůbec nevím co malé na Ježíška 🙂

svataterezicka
6. zář 2011

My budem kupovat povlečení Nemo, pokladnu, košík a věci na nakupování, takovou tu kreslící nebo magnetickou tabuli, navlíkací maxi korále, hluboký kočárek (ted má golfky) pro panenky, panenku takovou tu velkou brecici dostala nedavno, a autosedacku (18-36 kg),... asi nejaky puzzle skladacky nebo tak jeste uvidim co me napadne 🙂 Loni dostala taky houpaciho kone...

sayast
6. zář 2011

take nase aktualni tema 🙂
tak uz mam koupenou placici panenku, dostala ji uz loni, ale to ji jeste nezajimala, tak jsem ji schovala a zkusime znovu 🙂. pak bych rada nejake knizky, stavebnice. rada uvitam dalsi napady.
a to ma jeste v prosinci svatek, to uz vubec nevim co 😝
v breznu narozeniny a to dostane kolo odrazedlo, helmu a encyklopedii od 3 let, to uz mam vymysleno 🙂

stopobezite
16. říj 2012

řeším to samé. co koupit k ježíšku pro skoro tříletou holčičku.... a to má 12.12. třetí narozeniny. Moc se mi líbí taková ta vláčkodráha- vláčky, koleje, stromečky, postavičky...ale bylo mi doma řečeno, že to je přece pro kluky??? když pro malou přijdu do školky, vždycky jí najdu u autíček nebo mašinek. Co si myslíte vy? Je to jako dárek pro holku špatný?

dajdula
16. říj 2012

@stopobezite Určite nie.K nám keď prídu Adamove kamošky,tak s vláčkami a koľajnicami si hrajú pomalu viecej ako on 🙂 .
Majú všetci okolo 3 rokov.Delenie hračiek na chlapčenské a dievčenské moc neriešim.Adam má aj bábiku,mal aj kočík,veci na varenie....Veď aj naši chlapi sa starajú o dieťa,varia,vozia kočík,tak ja to moc neriešim.Určite nebude menší chlap ako ten čo dostával iba hračky chlapcom určené.Tak za mňa: určite to nie je hlúpe a ak ju to ešte k tomu všetkému baví!!!!Nerozmýšlala by som sa. 😉

stopobezite
16. říj 2012

@dajdula že jo viď. Zvlášť když si může podle své fantazie stavět koleje a jezdit , jak jí napadne. Nechci zas kupovat kraviny, ale radši jednu pořádnou velikou vláčkodráhu, ke které se dají dokupovat další kousky.