Čtvrteční soutěž s Weledou. Jak jste vybírali kosmetiku pro vaše nejmenší?

klararohlikcz
28. led 2016

Milé maminky a budoucí maminky,
určitě každá z vás řešila, řeší nebo brzy bude řešit, jakou kosmetiku bude používat pro své miminko.
Dnes si zasoutěžíme o kosmetiku značky Weleda. Je to přírodní kosmetika, její vůně je příjemná a nezaměnitelná.
Všechny přípravky Weledy jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek.
Dejte nám tip na kosmetiku, kterou jste používali nebo jste se rozhodli, že budete používat a já vyberu 5 z vás, které obdrží balíček značky Weleda emoticon
Příspěvky vkládejte do dnešní půlnoci t.j. do 28.1. a já v neděli vyberu výherce.
Na Rohlíku naleznete Weledu pro maminky i miminka. 🙂
http://rhlk.cz/kosmetika-od-weledy

Krásný den

Klára

tajemna30
28. led 2016

Dobrý den, u nás zatím pro děti vede přírodní kosmetika Nobilis.

bimmka
28. led 2016

U prvního dítka jsme dala hodně na reklamy, internet a zkušenosti maminek, z toho všeho mi vyšel i s ohledem na cenu hipp. Weledu používali v porodnici a ta vůně miminka byla nádherná. U dcery jsme už dali na zkušenosti, co se nám líbilo u syna a co se neosvědčilo. I staršíhos tále myjeme v dětském, aspoň tak se trochu přiblíží tomu malém miminku, když už všud evykřikuje jak je velký chlap🙂

luckapol
28. led 2016

U nás je oblíbená kosmetika Johnson´s.

janulina90
28. led 2016

Chtěli jsme kosmetiku přírodní. Přiliš jsme nenakupovali a vsadili na vyzkoušení vtorečků. Zprvu jsme myli pouze vodou. Synovi se brzy po narození objevil atopický ekzém, takže jsme v závěru měli vše na předpis. V současné době použiváme kosmetiku eucerin, hipp nebo právě weleda. Ty se nám osvědčili vyborně.

bobulinka
28. led 2016

Dobré ráno Kláro, vzpomínám jak jsem jako prvorodička vyplenila drogerii 🙂 Tenkrát jsem na syna kupovala vše od Sebamedu, našla jsem na něj hodně dobrých recenzí. Tenkrát jsem kupovala olej, ale i mýdlo, mycí gel, šampon, krém na obličej.....prostě jako správně nadšená maminka. Ano ve finále jsem použila jen ten olej. Ostatní jsem povětšinou rozdala, tak nějak jsem sama vycítila, že chci používat jen vodu jak dlouho to jen půjde. Myslím, že ten krém jsem sice zkoušela, ale syn ječel jak kdyby ho na nože brali...tak jsem to vzdala. Na dcerku už jsem měla doma jen olej. Nicméně předsevzetí šlo do háje, když se chtěl starší koupat s mladší v pěně. Tu máme od Niveii, dcerce byl rok, společné pěnové orgie jsme přežili všichni bez následků, tak to vypadá, že budeme mít to štěstí (klep klep) a obávané ekzémy se nám snad vyhnou.

jitkaak
28. led 2016

U dcerky jsem používala nejčastěji weledu olejíček, krásně voněla a malá po ní měla krásnou jemnou pokožku, používali jsme ji minimálně do dvou let. Pak jsme hodně používali krém bepanthen na zadeček a v podstatě jsme ani nic jiného nepotřebovali. Teď jsem těhotná podruhé a určitě zase koupím tuto kombinaci a přemýšlím ještě o olejíčku avril. Moje maminka ho používala pro nás, když jsme byli malí a do dnes mi jeho vůně připomíná dětství.

lenkaatom
28. led 2016

U prvního syny jsem dala na radu v lékárně a druhého syna jsme používali Johnson ´s a byli jsme spokojeni. 🙂

misadan
28. led 2016

Slyšela jsem chválu na Weledu, to jsem znala, tak jsem víc neřešila a jedeme tu...a akorát nám dochází 🙂

p_ch
28. led 2016

u nás vede "obyčejná" Lenienska, modrá indulona a linola do koupele...

verkaunka
28. led 2016

Ahoj, tak u nás vede Nivea, Hipp a Weleda.... koukám na složení, kvalitu a vůni, a pokud je něco nového, a zaujme mě to, tak ráda vyzkouším, ale opět kouknu na kvalitu, jako dárek jsme dostala pro holčičku výrobky od Sebamed a také pěkně voní.

shine2015
28. led 2016

Nam doporucili weledu uz v porodnici pred 4 a pul lety...a u vsech tri deti ji uzivame,zejmena mesickova koupel (krasne voni,zaroven nezanecha pokozku suchou po koupani),olejicek a krem do zimy a mrazu. Krom weledy jeste mame sebamed. S obojim spokojenost.

svobodpetika
28. led 2016

Za mě co nejméně kosmetiky po miminko 🙂 ale když už tak weledu krém na zimu a vazelína po koupání tu mám od paní Dr. a do koupele nejčastěji jen kápnu linolu 🙂

bielanevesta
28. led 2016

Pri dcére som od začiatki používala Niveu a bola som veľmi spokojná. Keď bola väčšia, tak som občas kúpila aj Johnson na dobrý spánok...

zuzaaanka
28. led 2016

Do koupele mame Weledu, na zadecek Bepanthen a telove mleko od Hippu, se vsim naprosta spokojenost. Zkouseli jsme i jine znacky, ale to uz malymu tolik nesedlo. Ve Welede se koupem spolu a to je parada 🙂

zuzaida
28. led 2016

Milujeme přírodní kosmetiku, rádi máme značky Nobilis Tilia, Eoné, Weledu. Těší nás možnost výběru kvalitní přírodní kosmetiky v dnešní době bez zbytečných umělých látek.

petracig
28. led 2016

Já i syn používáme Biodermu a nedáme na ni dopustit, je to kvalitní kosmetika z lékárny vhodná i pro nejcitlivější pokožku.

mkrelo
28. led 2016

S kosmetikou v nemocnici sestřičky neporadily, nedoporučovaly žádnou, jen co byli vzorečky v boxíku. A co jsem si přečetla recenze na internetu,nebo mi poradila sestra, co má 2děti. Když byl syn úplně malý, koupali jsme ho pouze ve vodě, mazala jsem ho po koupeli olejíčkem od Sebamedu, protože jsme měli tvrdší vodu.Byla jsem ráda, že syn netrpí na žádné exémy. Takže jsme zůstali u Sebamedu a taky mame Niveu.Ale nepřeháníme to s Tim mazáním, přeci jenom je to chlap 😉,který u toho moc dlouho nevydrží . Na zadeček jsme dostali babypanten, s kterým jsme spokojeni od narození, syn netrpěl na žádné opruzeniny. Kosmetika Weleda se mi líbí pro barvu jejich obalu-žlutou zbožňuji.

kariii
28. led 2016

Já mám pro malého weledu a niveu a pro nás Nivea 🙂

lucik126
28. led 2016

Dobrý den.Tak unás od astrid batole a nivea baby

amalka89
28. led 2016

Vybirala sem podle vzorečků a taky dám hodně na vůni🙂

tichackova
28. led 2016

Ja ted pouzivam Weledu na pupik a doufam, ze pomuze a strie se neobjevi, ale pro miminko mam do zacatku koupeny Sebamed. Pouzivali jsme ho i u dcery a byli jsme spokojeny, tak jsme do nej sli znova. Uvidime, jak nasemu chlapeckovi sedne🙂

tomikkubik
28. led 2016

U nás bioderma a momentálně se snažíme používat více kokosový olej než kosmetiku 🙂

smallinka
28. led 2016

jee Weleda 🙂 tu bych chtěla, slyšela jsem o zubní pastě, která je čistě přírodní z měsíčku lékařského tudíž můžou už děti s prvními zoubky, takže nevadí když něco z pasty zpolykají....já zkoušela snad všechnu možnou kosmetiku od narození, hodně jsem dala na doporučení kamarádek co už děti mají takže jsem pořídila tělový krém Sebamed....když došel tak jsem dostala od kamarádky Hipp a oba nám vyhovovali. Od tchýně jsem dostala kokosový olej tak natírám tělíčko i tímto a to mi asi sedí nejvíc kráásně voní a chutná 😀 a když se holky olíznou vůbec to nevadí naopak chtějí i do pusinky 😉 na opruzeninky jsme měly Bepanten teď máme klasickou Rybilku a ta naprosto vyhovuje, když jsme u toho mám i dětský zásyp Aviryl a ten je taky OK. No a na koupání teda používám dětský sprchový gel Johnson - na ten nedám dopustit protože má pumpičku což je velmi praktická věc 😉

kh
28. led 2016

Weledu jsem používala hned po narozeni miminka (krome toho ji pouzivam dosud pro sebe). Snazila jsem se vybirat kosmetiku prirodni ci alespon s bio slozkami a bez tech nejhorších chemii.
Pouzival jsem tez bio mandlovy olej, mame jej dosud, jen si ted nevybavim znacku (snad Nobilis?).
Když bylo miminko starsi, pridala jsem i další kosmetiku - Hipp, protože mi nadherne voni (dosud používáme krem do zimy, telovy krem, penu do koupele - a pouzivam ji i pro sebe); Linolu - protože zabira malému na atopicky exem a mne pomaha se suchou pokožkou.
Naopak moc nemusim detskou Niveu, Johnson a Johnson. Zkusili jsme i Biodermu, protože mne dela dobře, ale maly mel po ni zarudlou pokožku. Krome toho se nam velmi osvedcil Sudokrem a samozrejme Bepanthen.
Vybirala jsem podle slozeni a taky vzorecku.

ikarkulka
28. led 2016

Používat co nejvíce přírodních věcí se snažíme celkově, nejen co se týká kosmetiky. Nebereme to jako nějaký módní vrtoch, prostě jsme během let přišli na to, že nejlepší bývá často to nejjednodušší.
Nepotřebuju, aby mi například extrémně vonělo prádlo několik týdnů, takže nepoužívám aviváž.
Nevidím nic špatného na šedinách a vráskách, takže nemám potřebu si barvit vlasy nebo na sebe natírat různé krémy.
To samé i u dětské kosmetiky. Když jsem čekala první dítě, tak už jsem v "přírodním" dávno jela, takže jsem ty značky měla tak nějak nakoukané. Kromě Weledy používáme rádi český Nobilis, občas něco od Eoné, Saloos... Nechci toho na děti patlat moc, většinou je jen osprchuji a vyčistí si zuby.
Ale když tedy vezmu Weledu, tak mám ráda různé ty bylinné dětské koupele, na zimu krém na obličej, osvědčil se mi i krém proti opruzeninám a dětský olejíček. A taky zubní pastu občas koupíme Weleda (střídáme s Jack´n´Jill apod.).
A letos v létě jsem si třeba vyrobila domácí měsíčkovou mast - když už jsme u měsíčkové Weledy.

paja214
28. led 2016

Weledu jsme poprvé vyzkoušela v porodnici, kde jsme si oblíbila její měsíčkový kojenecký krém, postupně jsme k tomu přibrali měsíčkovou koupel, kterou obě děti mají moc rádi a co nesmí chybět je zubní pasta, tu děti milují a mě na ní těší to, že se nemusím obávat, že jí snědí 😀. Letos jsme ještě vyzkoušeli rakytníkový sirup, (to sice není kosmetika, ale je moc fajn, obě děti jsou minimálně nemocné.

ilona87
28. led 2016

Používáme zubní pastu, je super.Malému chutná.

pernicek1
28. led 2016

My používáme právě Weledu pro její vůni a malá s ní nikdy neměla problém, nikdy se neosypala a doktor vždy chválil, jakou má pěknou kůži 😎

brixavonpavli
28. led 2016

Používáme Niveu, je super 🙂

petratr
28. led 2016

U nás vede kosmetika Hipp, Nivea, Linola a kosmetika od Hádka 🙂