Cyklosedačka. Polohovatelná nebo stačí obyčejná?

pismenka
28. črc 2009

ahoj mamky,prosím vás,lámu si hlavu,zda koupit cyklosedačku polohovatelnou nebo stačí ta obyč? jestli když pojedu na výlet na kole a dítě mi usne, zda není lepší ta polohovatelná...........no nevím,tak mi prosím napiště svoje zkušenosti. Díky 🙂)

ajvi
28. črc 2009

ahoj,
my koupili polohovatelnou, ale ono to zas tolik nenapolohuješ. malej mi v tom usnul, ale stejně se mu hlavička svezla dopředu..spíš jde asi o to, že to byla sedačka dražší a má spoustu bezpečnostních prvků, ta polohovatelnost je spíš takový bonus.

lenkaha
28. črc 2009

Ahoj, my máme Hamax smiley. Nedá se polohovat, ale Kuba v ní už několikrát v pohodě usnul. Hlavička mu sice přepadla, ale nijak dlouho jsme nejeli. Má dobře vymyšlený bezpečnostní pásy, dítě se ti z toho nevyvlíkne.

samba
29. črc 2009

Ahojte,
my jezdím s Hamax sleepy a že by se to dalo nějak moc napolohovat, to se říct nedá. Ale tyhle sedačky jsou podle mě pohodlnější, než ty klasické nepolohovatelné. Dítě v nich musí sedět jak kdyby spolklo pravítko 🙂

zuzik03
29. črc 2009

ahoj, ja to ted hodne resila a vzhledem k testum a pohodlnosti jsem objednala Hamax Siestu. Da se nastavit na sklon 20 stupnu, coz uz je dost na spani, je to nejvic na trhu, Hamax Sleepy jde na 12. Co jsem se bavila s rodici cyklisty, vsichni doporucovali polohovatelnou. Pro spanek je do ni vhodne poridit jeste nakrcnik - kdyz ti dite usne, tak mu hlava nijak neklimba, ale pevne drzi, jen pozor, aby ta cast za krkem byla dost uzka (mame babyfehn a je skvela). tak zlom vaz pri vyberu 😉