Dárečky pro 11ti měsíční holčičku. Co kupujete vy?

kopretina82
8. lis 2011

Ahojky,
Anežce bude o vánocích 11m.Marně si lámu hlavu s dárečky... 😅
Mám usínáčka, chci ještě koupit panenku a nějaké oblečení, uvažovala jsem o kočárku, ale ten asi až k narozkám...
Co ještě kupujete vy?
Díky za rady
🙂

aajina
11. lis 2011

naše dostane zatloukačku, navlíkací kroužky, hrací farmičku a didaktickou kostku.Kočárek je brzy.U první dcerky se v tomhle věku osvědčilo ještě odrážecí autíčko 😉 🙂

peggy722
13. lis 2011

My kočárek máme ještě po Lucce a Ela s ním jezdí už docela dlouho, Díky němu se naučila brzo chodit, používala ho místo chodítka 🙂 . K vánocům jsem jí koupila houpacího koně, dřevěnýho, hrozně ráda se houpe. My máme nevýhodu, že spoustu hraček máme ještě po Lucce, tak se těžko vybírá. Oblečení nedávám k vánocům ani Lucce, přijde mi to takový divný. Já to jako dítě nesnášela. Didaktickou kostku už máme. Nedávno jsem narazila na tyhle stránky, mají tam krásný dřevěný hračky, tak mám spoustu inspirace pro příští rok, třeba něco vybereš. http://www.modroocko.cz/Motoricke-hracky/

florentina
15. lis 2011

@aajina ahoj, můžeš hodit nějaký odkaz na tu didaktickou kostku či případně hrací farmičku. Koukala jsem na net, ale tu didaktickou kostku jsem viděla jen pro od 3let.

Jinak se holky pobavíte, protože jsem chtěla napsat, že ta naše malá má navíc v lednu narozeniny....no ale to ty vaše holky taky, když budou mít na vánoce 11 měsíců...nějak jsem asi úplně mimo 😵 Ale chtěla jsem říct, že na kočárek s panenkou mi taky přijde malá, navíc když ještě nechodí a ani nesedí. ALe zase pak má až v létě svátek a tak si myslím, že do té doby by jí chyběl, tak ho asi taky dostane k narozkám. Na vánoce plánuji sadu dětského nádobí /né na hraní, ale na jídlo/,

pak se mi líbí traktůrek od TOLO...je to ale dost drahé, ale když mi ho pani na veletrhu ukazovala, tak říkala, že je nerozbitné, házela s ním na zem z výšky a dokonce si na něj celou vahou stoupla a bez úhony jelo dál. Když se zmáčkne, tak zatroubí a bliká a jede a myslím, že by se malé líbilo, že by za ním lezla, tak nad ním uvažuji a dají se k tomu dokoupit různá zvířátka. Je to taková asi né typicky holčičí hračka, ale já si nějak myslím, že by se jí to líbilo.
http://www.tolo.cz/hracky/?act=detail&produkt_i...

No taky chci koupit sáňky, protože jedeme v únoru na hory, ale chtěla bych sehnat takové ty staré, klasické, dřevěné s ohrádkou a viděla jsem je jen bazarové a za dost peněž.

No a taky zvažuji stavebnici geomag pro děti od 10měsíců.

Asi to koupím vše a podělím po rodině, ať nekupují blbosti.

aajina
15. lis 2011

@florentina http://www.mimibazar.name/foto.php?id=49596664&... píšou od tří ale to se zdá blbost, naši tříletou by to teda už nebavilo.
a tady ta farma http://www.rumburak.cz/blue-box-aktivni-farma-s...[id-H03105].htm dnes mi přišla a je to pěkný a velký🙂
A náš mrňous má narozky 26.12 takže vůbec prima 🙂

florentina
16. lis 2011

@aajina děkuji. Tak jsem na to koukala. Tak tyto kostky mi to taky našlo. Máš pravdu, že pro tříleté dítě už to není zajímavé, takže důvod proč to výrobce uvádí budou asi atesty. Pro děti do tří let jsou přísnější a nebo něco z toho nesplňují, ale dost výrobců to takto řeší u hraček pro menší děti, když je na chrastítku napsáno, že je to pro dítě od 3 let, tak je evidentní, že jde o ten atest. Nedávno o tom zrovna mluvili v televizi, že je takovou hračku vždy potřeba prohlédnout, protože je jasné, že z nějakého důvodu ten atest nemá, i když by mít měla. ALe u téhle kostky jde podle mne hlavně o to, aby z ní nešla sundat nějaká malá část, kterou by mohlo dítě spolknout, jinak na tom podle mne nic moc jiného být nemůže.

Ta farma vypadá moc pěkně. Naše malá má takovou hrací destičku se zvířátky z farmy a už je rozbitá a dost jí to bavilo, tak možná taky koupíme. Ty zvukové hračky mrňousky prostě baví.

Tak ať se líbí.