Dárek na 1. narozeniny pro holčičku, poraďte

xmarm35
1. únor 2015

Ahoj maminky. Potrebovala bych poradit, co za darek na 1.narozeniny pro moji dcerku. Premyslim nad kocarkem, ale netusim jaky pro tak starou holcicku. Panenky ma, takze je tam muze skladat. Jen aby byl trochu stabilni, jeste neumi sama chodit, ale o vsechno se zveda a pochoduje s cimkoli, jen kdyz to ujede, tak leti i dcera. Nebo odrazedlo? Jakesi ma, tak to nehori. Co se vam prosim osvedcilo? Diky.

maraida
1. únor 2015

@xmarm35 moje dcerka dostala k 1.narozeninám kočárek golfky.Hluboký dostala až dýl.Jestli ještě nechodí tak jsou i kočárky chodítka.
Pak dostala odrážedlo Enduro,postýlku pro panenky,stan s míčky,hudební koberec,hopsacího Rodyho.

lucifereeek
1. únor 2015

kočárek normální nedoporučuju pokud neumí sama chodit, malá se s tím neustále převracela, tak jsme museli schovat, a co tak aktivní chodítko -kočárek? máme doma a malá si s ním hraje ještě někdy i teď. Jinak u nás se hodně osvědčil stoleček od fisher price - je hodně oblíbený.

alcar
1. únor 2015

Taky tohle ted resim. Mam vymysleno piskoviste, odrazedlo, hopsaciho ponika, panenku Lidusku, houpacku, zvukovou knizku a jeste si zaplatim kurz plavani. 🙂 Kocarek asi az pozdeji, zatim si moc s panenkama nehraje.

dasara
15. bře 2015

My jsme dcerce k 1. narozeninám pořídili golfky, i když ještě nechodila, tak jsem si řekla, že je brzy určitě využije. Hluboké kočárky jsou pro tyto princezny asi dost vysoké. Co se týče ostatních dárků, tak jsme "objednali" u dědy chodítko s krtečkem: http://www.mrakyhracek.cz/choditko-krtek-p38218... slavilo úspěch, i když dcerka se překvapivě rozchodila do 3 týdnů od narozenin, tudíž jej až tolik nevyužila, od babičky: http://www.kasa.cz/hudebni-stolecek-weina/?gcli... - luxusní dárek - doporučuji všem! Neustále si s ním hrála, dnes ( téměř 22 měs.) si s ním občas taky ještě pohraje.

elisa03
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
agne
27. bře 2015

My jako hlavní dárek dávali odrážedlo s Minnie (plastové se 4 koly), houpacího pejska LT, kouzelný kohoutek Y, hadrovou panenku a míčky do ohrádky. Od prarodičů jako hlavní kočárek - chodítko pro panenku FP, peřinky a polštářek do postýlky, ručně pletený svetřík a favoritem byl dětský obrázkový slovník pro děti od 6ti let 😀